in

Sin Ane Bekute napisao pismo Mrki: “Za moju djecu i mene bio si deda i otac”

Slatka-Tajna.Eu

Političar, počasni predsjednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novemebra u 79. godini.

Posljednju deceniju njegovog života obilježila je ljubav sa pjevačicom narodne muzike Anom Bekutom, koja je do posljednjeg trenutka bila uz njega. Anin sin, Igor Polić oprostio se od majčinog dugogodišnjeg partnera emotivnim rečima:

– Nije smjelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca ljekari da pristupe kao da gase malu svijeću. A nemaju pojma kakvo si svjetlo u našim životima bio, i uvijek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovjek smije, vjeruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je posljednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najljepše slike za pamćenje, onda kad dođe vrijeme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas – pisao je Bekutin sin i nastavio:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Za mene i moju djecu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovjek može samo poželjeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umiješ – napisao je Igor Polić.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ITAcademy i BusinessAcademy produžile veliku “Black Friday” akciju do kraja dana

Zbrinuo je: Evo šta je Mrka ostavio supruzi Daši: Pomagao joj je u svemu, Bekuta se nikada nije mješala u njihov odnos