in

ITAcademy i BusinessAcademy produžile veliku “Black Friday” akciju do kraja dana

Slatka-Tajna.Eu

Zbog ogromnog interesovanja velika Black Friday akcija koju su organizovale ITAcademy i BusinessAcademy produžena je do kraja dana.

Ova jedinstvena akcija omogućava vam da dobijete školovanje na dva programa – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj cijeni jesenjeg upisnog roka.

Da li ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam pokrenuti ili unaprijediti karijeru? Ako jeste, sigurno ste se našli u dilemi “šta bi bilo bolje da naučim?”. Da li da učim nešto o dizajnu ili da se okrenem programiranju? Da li da se opredijelim za PR ili za marketing? Šta bi bilo unosnije za mene: SEO ili PPC oglašavanje?

Ali, da li ste razmišljali o tome da naučite oba?

Prilika koju ne smijete propustiti

Kako bi izašli u susret svim ljudima koji žele da promijene svoju karijeru i život i opremili ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Black Friday dana, koji je širom svijeta poznat po najboljim ponudama.

Izvor : Ilustracija

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj akciji, svi zainteresovani koji se prijave za jednogodišnje školovanje, pored izabranog jednog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan u okviru te ustanove i to potpuno besplatno. Dakle, dobit ćete dva programa – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj cijeni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje još samo danas, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspješan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNapravite pravu kombinaciju znanja i udvostručite svoje šanse za uspjeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što su priželjkivali.

Nerijetko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne vještine iz oblasti web dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz znanja stručnih IT vještina, često potrebne i vještine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

● Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;
● Android Mobile Development + iOS Development Program;
● Menadžment ljudskih resursa + Menadžment projekata;
● Microsoft Administration + Linux Administration;
● Web Design + Print & Graphic Design;
● Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager;
● Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje;
● Software Testing and QA + Python Development.

Na ovim ustanovama možete se opredijeliti za nastavu u učionicama ili za online školovanje uz najsavremeniju platformu za učenje na daljinu.

Više o programima možete saznati na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rusi donijeli Srbiji četvrtfinale Dejvis kupa

Sin Ane Bekute napisao pismo Mrki: “Za moju djecu i mene bio si deda i otac”