in

MARINA MI JE PRED SMRT NAPISALA 3 PJESME! Seka Aleksić otvorila dušu

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Seka Aleksić otkrila je da se posvetila novim pjesmama koje je pred smrt napisala Marina Tucaković.

– Pred Novu godinu se očekuje moj singl koji je pisala Marina Tucaković. Imam njene tri pjesme koje je pisala za mene. Ostvarile smo poslije nekoliko godina pauze ponovo saradnju. I na proljeće za moj rođendan planiram da izdam album – kaže  Seka Aleksić i dodaje da niko neće uspjeti da piše tekstove poput Marine Tucaković.

– Teško će neko uspjeti da nadmaši Marinu. Za moju karijeru su vezani Marina i Dragan Brajović Braja. To su ljudi koji su godinama pisali, pišu i napravili su velike hitove. Tu je i Jelena Trifunović sa kojom u posljednjih nekoliko godina sarađujem. Marina je bila uvijek nešto posebno – kaže emotivno Seka.

U posljednje vrijeme pjevačice skraćuju kosu i oblikuju šiške, a jedna od njih je i Seka.

– Ovo je nešto staro-novo na meni. Sve sam do sada imala na sebi. Nego možda sada djeluje drugačije, jer sam smršavila – kroz osmijeh je rekla Seka i naglasila:

– Primijetila sam da je sada u trendu kratko. Zapazila sam kod moje ljepotice Sare Jovanović da ima kratku kosu i šiške, kao i kod Edite Aradinović. Valjda nam svima dosadi duga kosa i čokoladna boja, pa zato treba mijenjati. Nisam osoba koja misli da žene mijenjaju frizure samo kad su nezadovoljne. Mi to uvijek radimo kad smo sretne.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuJedem kašasto, zato sam smršala

Pjevačica je otkrila da je do sada uspješno uspela da skine 11 kilograma, ali da stalno kuburi sa kilažom.

– Sada sam već skinula 11 kilograma. Osoba sam koja stalno kuburi sa kilažom, tako da ovo nije ništa ni novo, a ni staro. Vjerovatno ću se opet ponovo ugojiti. Bitna je zdrava hrana, savet nutricioniste, pet obroka dnevno, voće, povrće, kašasto. Bazira se sve na proteinima, bez bilo kakvih dijeta. Bitno je da se probuši kašika na zdrav način – poručuje Seka.

Seka je već dugi niz godina u skladnom braku s Veljkom Piljikićem.

– Veljko je prepun ljubavi, ne samo za porodicu nego za sve, tako da se nekad i naljutim, jer bukvalno svakoj sitnici želi da da neku pažnju. Onda shvatim da griješim, jer je to u stvari hrišćanski i da tako treba svi da radimo – rekla je ranije pjevačica.

Na pitanje da li ona brine o novcu ili ipak njen suprug, pjevačica je kroz osmijeh rekla:

– Ja da vodim finansije ja bih davno propala. Moj muž je zadužen za to.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KK Leotar Trebinje uz podršku Mozzarta želi do regionalne lige

Bejtović za N1 o djevojčici iz Kaknja: Došao sam na kraju kada je stigla i hitna