in

Crvena zvezda 1,95, Napoli 1,45, Rangers 2,00, Tottenham 1,27

Slatka-Tajna.Eu

Raznovrstan fudbalski program ovog četvrtka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi Europe i Ligi konferencije.

Na meniju su se našla četiri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su jedinice na Crvenu zvezdu i Tottenham, odnosno dvojke na Napoli i Rangers.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

CRVENA ZVEZDA – MIDTJYLLAND (21.00), KEC 1,95

Svako ko je gledao duel u Herningu, tokom kojeg se tim Dejana Stankovića zlopatio i tražio način da neutrališe brzinu danskog predstavnika, svjestan je da večeras može da očekuje dramu na najvećem srpskom stadionu. Utakmicu u kojoj će presuditi nijanse, i Zvezdina zrelost i iskustvo izazvano kontinuiranim igrama u Evropi. Međutim, imaće tim Dejana Stankovića još jedan ozbiljan adut, oličen u vrlo zanimljivim statističkim podacima. Od kada je nekadašnji as Lazia i Intera zasjeo na klupu matičnog kluba, Crvena zvezda u međunarodnim utakmicama nema poraz na domaćem terenu. Velike nade srpski šampion polaže i u Milana Pavkova i Aleksandra Kataija, koji su propustiti duel u Danskoj prije dvije nedjelje. Sada će crveno-beli biti jači za ofanzivni tandem, koji bi mogao da donese prevagu.

TOTTENHAM – VITESSE (21.00), KEC 1,27

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta drugo očekivati od tima, na čiju klupu je nedavno sjeo rođeni pobjednik. Antonio Konte je preuzeo Tottenham od Nuna Espirita Santa i debi u novom klubu upisaće protiv Vitessea u četvrtoj rundi Lige konferencije. Sparsi su prva tri meča odigrali sa drugim timom, pa su osvojili svega četiri boda, a čini se i da je poraz iz Arnema presudio portugalskom stručnjaku i otvorio vrata bivšem treneru Juventusa, Chelsea i Intera. Nema sumnje da će Italijan učiniti sve da na prvoj utakmici u novoj sredini upiše pobjedu, čak iako je imao jako malo vremena za pripremu susreta. Sparsima bi mogla da izmakne još jedna sezona, a da se to ne bi desilo moraju što prije da se konsoliduju i počnu da pobjeđuju objektivno slabije rivale od sebe – kao što je Vitesse. Sve osim keca u Londonu predstavljalo bi ogromno iznenađenje.

LEGIA – NAPOLI (18.45), DVOJKA 1,45

Dominira Napoli u Seriji A, gde je posle 11 odigranih mečeva jedini neporažen tim u ligi uz Milan. U Ligi Europe mu ipak ne cvjetaju ruže, pa je trijumf u Varšavi imperativ za četu Lučana Spaletija. Trenutno sjedi na drugom mjestu Grupe C sa četiri osvojena boda, dok Leicester ima isti bodovni saldo, a Spartak iz Moskve samo jedan bod manje. Trijufom nad Legiom, sastav sa Dijego Maradona stadiona bi izbio i na čelo grupe, te bi tako napravio važan korak ka plasmanu u narednu rudnu. Razlika u kvalitetu je očigledna, čak i pored činjenice da Spaleti neće moći da računa na najboljeg strijelca Viktora Osimena. Ne treba sumnjati na dvojku u glavnom gradu Poljske.

BRONDBY – RANGERS (18.45), DVOJKA 2,00

Škotski šampion je prije dvije nedelje bio ubjedljiv na svom terenu protiv danskog tima. Konačno je proradila četa Stivena Džerarda i na eurosceni, pa je poslije dva poraza od Lyona i praške Sparte upisala trijumf. Pobjeda u revanšu sa Brondbyjem je ponovo imperativ za Glasgow Rangers, koji ima ambiciju da ostvari što bolji rezultat u Ligi Europe. U trećem kolu je sve bilo gotovo za pola sata, golovima Leona Baloguna u 18. i Kemara Rufa u 30. minutu Škoti su oborili na pleća Dance i ozbiljno podigli šanse za plasman u narednu rundu. Slavio je Rangers uprkos činjenici da u timu nije bilo dvojice važnih igrača – Glena Kamare i Rajana Kenta. Za razliku od prvog duela, sada bi mogli i da pomognu ekipi, mada je njihov nastup još uvek pod znakom pitanja. Ukoliko bi nastupili, dileme ne bi bilo jer je sastav sa Ajbroksa i bez njih dokazao da je kvalitetniji tim. Zato dvojka djeluje veoma primamljivo.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.
 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ovaj pas rođen je za operskog pjevača, ljude zadivljuje svojim izvođenjem

LEPA LUKIĆ OTKRILA: Primam tri penzije