in

PAO DOGOVOR O DUETU: Matijas je zadužen za tekst i muziku, a Amanda za erotiku

Slatka-Tajna.Eu

Novootvoreni „Karlson klub“ u Frankfurtu postao je omiljeno mjesto mladih ljudi. Vlasnik je Matijas Šmit poznat mnogimljudima sa Balkana. Naime, Matijas je svojevremeno i pjevao na nastupima Osmana Hadžića da bi kasnije postao popularan sa duetom „Gola, gola“ sa rahmetli Ekremom Jevrićem.

Osam miliona pregleda

Protekli vikend u Karlson klubu protekao je uz zvuke muzike Balkana i DJ Matea koji je porijeklom iz Livna. Iza njega su veliki hitovi koje je snimao sa Katarinom Živković, Kim Lamarin, grupom „Elitni Odred“, a sve su to milionski pregledi na Youtube kanalima. Posljedna pjesma „Blizu si“ koju je snimio prije pola godine ima već skoro osam miliona pregleda.

Spektakl večeri bio je dolazak dragqueen Amande Dior. Ona je svojom pojavom izazvala zantiželju publike, pa je na kraju čak „ukrala“ i program trbušnoj plesačici.

Među posjetiteljima bila je atraktivna Almira Brkić koja se do sada pojavljivala u spotovima mnogi pjevača, a svojevremeno je bila i u prvom spotu DJ Matea.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuS obzirom da Amanda Dior ima volju i želju da i sama jednog dana snimi pjesmu tu večer joj je Matisa Šmit ponudio da ona i on snime duet, a Matijas bi sve to finasirao. Ostaje samo da se oko detalja dogovore narednih dana, a snimanje bi povjerili producentima iz Beograda.

Pjesma mora biti ubitačna

-Bilo bi to baš fenomenalno. Matijasa poznajem već dugo i sigurna sam da će sve to ispoštovati. Estrada je postala dosadna, a mislim da bi ja unijela veliku promjenu. Rekla sam Matijasu da pjesma mora biti ubitačna, sa dobrim tekstom, muzikom, a video mora biti pun erotike za koju bih se ja pobrinula – rekla nam je Amanda.

Matijas Šmit planira da u klubu organizira i gostovanje popularnih pjevača, a o tome će posjetitelje uskoro da informiše.

Piše: B. Š.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Football Winner – Winning Football Tips

I u četvrtak pretežno sunčano, ali na kopnu nakon česte magle