in

Žestoko oplela po Jovani Joksimović: Jovana Jeremić stigla na rođendan, pa izjavila: Pitajte je šta je od škole završila?

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Jeremić zavladala je javnom scenom, a danas je na proslavi svog 31. rođendana došla s krunom na glavi i javno progovorila o svemu.

Jovana je ispred restorana u kom je organizovala veliko slavlje za članove porodice, prijatelje i kolege najpre novinarima odgovarala na pitanja koja ovih dana pune novinske stupce. Najpre je prokomentarisala kupovinu stana:

– Radila sam 10 godina i to je isključivo moj stan. Samo moj, u mom braku je sve:”Čist račun, duga ljubav” – prokomentarisala je Jovana i nastavila da govori o svom uspehu.

– Po šerovima sam najjača- izjavila je u jednom trenutku Jeremićka, a onda su je uporedili sa Jovanom Joksimović:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Dobro, Jovana mi više nije u konkurenciji jer ona više nije na nacionalnoj televiziji- kazala je voditeljka, a na pitanje u čemu je razlika između njih dve, ona je otkrila:

– Ogromna je razlika, pre svega u školi, u obrazovanju, a onda i u pristupu stvarima. Ali jedna je i sličnost, obe smo veoma predane svom poslu- istakla je Jovana koja je dodala da ona ima završen fakultet:

– Ja imam završen Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosekom 9,6 master pravnik, a pitajte Jovanu šta je ona završila – izjavila je Jeremićka i sve ostavila u šoku.

alo.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ove jeseni obucite se kao Selena Gomez

IMENOVANJE NOVOG AMERIČKOG AMBASADORA U BIH DANAS NA SENATU: Da li će Murphy uskoro u Sarajevo zavisi od…