in

Najbolje mjesto za plaćanje m:tel računa – www.mtel.ba

Slatka-Tajna.Eu

 Hladno vrijeme i jesenje kiše još su jedan od razloga da iz toplog doma, na najjednostavniji i najbrži način, platite m:tel račune direktno na sajtu www.mtel.ba.

Zbog m:tel računa ne morate stajati u redu niti plaćati dodatne troškove. Bez obzira gdje se nalazite, kao korisnik m:tel Paketa usluga, fiksne telefonije, kućnog interneta ili mobilne telefonije svoje mjesečne račune možete izmiriti sa Visa, MasterCard ili Maestro platnim karticama bilo koje domaće ili inostrane banke.

Dovoljno je da unesete podatke sa svog računa za fiksnu, mobilnu telefoniju ili m;tel integrisane usluge, vašu e-mail adresu kako bi vam na nju stigla potvrda o uspješnom plaćanju, te podatke sa vaše platne kartice.

Korisnički veoma orijentisan, zvanični m:tel sajt nudi brojne mogućnosti da se m:tel usluge uređuju online. Uštedite vrijeme, bez odlaska na prodajno mjesto!

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKoristite m:tel digitalne servise, a za više informacija ili dodatna pojašnjenja pozovite 0800 50 000.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bekuta stigla na snimanje ‘Zvezda Granda’, svi gledaju šta je obukla: Sve se oslikalo, priliči li ženi njenih godina?

Cvijanović: Od sutra “Inzkov zakon” ne vrijedi u RS-u / Bljesak.info