in

PRESADIO KOSU U SARAJEVU: Bojan Marović kod stručnjaka

Slatka-Tajna.Eu

Bojan Marović, nakon neuspješne transplantacije kose, odlučio se ponovo okušati svoju sreću I odlučio se na drugu operaciju transplantacije kose i prepustio se u ruke  stručnjaka.Došao je u Sarajevo i riješio problem.

-Vidio sam da mnoge moje kolege koje to rade i da im nije baš uspješno međutim kad sam došao ovdje i vidio Vaše pacijente i ljude koji su radili kod vas, ja sam shvatio da je to potpuno jedna druga priča- Bojan Marović o Vatanmed Klinici.

VatanMed, centar za transplantaciju kose, do sada je usrećio desetine hiljada pacijenata u svijetu, I vratio im samopouzdanje I izgubljenu kosu. Kompanija je osnovana je 2007. godine u Istanbulu, a vlasnik klinike je ugledni turski doktor Uğur Öztürk. Trenutno ima 15 poslovnica širom planete, te dvije glavne filijale u Istanbulu. VatanMed je kompanija koja djeluje u skladu sa zakonima zdravstvene zaštite i pridaje važnost ljekarima, klinikama i zdravstvenom osoblju. Operacije se  obavljaju s visokim komforom u sterilnim salama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Usluge zahvata transplantacije kose potpuno su bezbolne, a zadovoljstvo pacijenta je na najvišem nivou. Vatan Med tim se sastoji od potpuno profesionalnih plastičnih hirurga i medicinskog osoblja koje je u svakom trenutku spremno da pruži pomoć svakome.

(Express/Index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nektar pivo novi sponzor KK Crvena zvezda

U Mostaru pronađena plantaža kanabisa, jedna osoba uhapšena