in

Nektar pivo novi sponzor KK Crvena zvezda

Slatka-Tajna.Eu

BANJALUKA – KK Crvena zvezda mts osnažio je u utorak svoj tim za narednu sezonu i svoj tim partnera i sponzora.

Novi član crveno-bijelog tima je Nektar pivo sa kojim je potpisana saradnja na tri godine. Banjalučka pivara je jedan od lidera u regionu u proizvodnji piva i jedini proizvođač piva u Republici Srpskoj, a Nektar pivo najpopularniji brend. Uspješni se lako prepoznaju, pa je višegodišnja saradnja Banjalučke pivare i KK Crvena zvezda prirodan spoj.

KK Crvena zvezda je veoma ponosna što je jedna ovakva kompanija prepoznala crveno-bijele kao pravog partnera za dalji rast i ekspanziju i na tržištu Republike Srbije. 

Saradnja između KK Crvena zvezda i Banjalučke pivare ozvaničena je u utorak u dvorani ”Aleksandar Nikolić” nakon koje su svoje utiske iznijeli i direktor Banjalučke pivare gospodin llija Šetka i direktor KK Crvena zvezda mts Filip Sunturlić.

Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare izrazio je svoje zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora i istakao da je izuzetno ponosan na ovu saradnju.

“Veoma sam srećan što smo danas potpisali ugovor sa najuspješnijim srpskim klubom. Sport i pivo se savršeno slažu, a Crvena zvezda i Nektar imaju čak i istu boju dresa, odnosno etikete, crveno-bijelu. Izuzetno sam ponosan što smo započeli ovu zvjezdanu saradnju, budući da imamo ovakve zvijezde u timu – KK Crvena zvezda koji ima ogromnu podršku navijača u Banjaluci i širom Republike Srpske i Nektar pivo, koje je zvijezda na srpskom tržištu piva”, izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovim povodom se obratio i direktor KK Crvena zvezda mts Filip Sunturlić:

“Da bi tim na terenu izgledao dobro, potrebno je obezbijediti im uslove za to. Jedan veliki korak u tom pravcu je sklapanje poslovne saradnje sa novim partnerom – Banjalučkom pivarom. Zahvalan sam u ime svih nas u klubu, menadžmenta, stručnog štaba, igrača i svih nas kojima je crveno-bijela boja u srcu, što su stali uz nas u ovom teškom trenutku kada nikome nije lako, i što su pokazali veliku želju i interes da zajednički realizujemo ovu saradnju. 

Crvena zvezda kao klub koji je osnovan 1945. godine dobija novog partnera, Banjalučku Pivaru, koja je osnovana još davne 1873. godine. Kada spojimo dugu tradiciju kluba i kompanije dobijamo zajedničku riječ – uspjeh. Potrudićemo se da sve što smo se dogovorili sprovedemo u djelo, da iskoristimo ovu saradnju da promovišemo prave stvari. Crvena zvezda gaji svoje odnose sa partnerima koji su uz nas i u dobru i u zlu, naša želja je da taj odnos bude prijateljski, a ne strogo poslovni. Nektar pivo je brend koji je poznat i u velikoj ekspanziji, koji osvaja nova tržišta, i vjerujem da će KK Crvena zvezda u tome pomoći. Ono što nas spaja je zajednička crveno-bijela boja, i vjerujem da ćemo zajedno postići rezultate koje očekujemo jedni od drugih. Dobro došli u crveno-bijelu porodicu”, istakao je direktor Kluba Filip Sunturlić.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Za 16 bh. poljoprivrednika i preduzeća 1,25 miliona KM bespovratnih sredstava

PRESADIO KOSU U SARAJEVU: Bojan Marović kod stručnjaka