in

Pobjednik Zvezda Granda Mahir Mulalić priznao da je doživio neprijatnost i peh: ”Ostavio sam statuu pobjednika sa strane i za pet minuta je nije bilo”

Slatka-Tajna.Eu

Pobjednik ovogodišnje sezone takmičenja ”Zvezde Granda” Mahir Mulalić doživio je neprijatnost na dan pobjedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula mjeseca.

Naime, Mahir je nakon finala i uslijed mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na doček.

– Bio sam u hotelu na Vidikovcu gdje sam boravio tokom cijelog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno – počeo je priču Mahir.

– I dok sam sjedio ispred hotela jer je bilo lijepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobjednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam ponio statuu- iskren je bio Mulalić, pa dodao da je najveći šok uslijedio kada su se vratili do hotela.

– Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel a onda je čovjek koji tu radi pitao- ”Ovo tražiš?” -pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmijehom na licu.

Laknulo mi je kada sam vidio – ispričao je Mahir ovu informaciju za Grand.Online, pa dodao da je statua trenutno na sigurnom u njegovom domu.










Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ivana Korajlić, ispred BiH, razgovarala sa Angelom Merkel

Mirisi koji vam pomažu da se koncentrišete i brže razbudite