in

Mostar: Tonči Huljić & Madre Badessa band nastupili na Kantarevcu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se, na mostarskom Kantarevcu, u sklopu projekta Open City Mostar, održao koncert Tončija Huljića i Madre Badessa banda.

Gosti i posjetitelji mogli su uživati u najvećim hitovima s kao što su Guštan, Providenca, Ja san rojen da mi bude lipo i mnoge druge.

Foto: Bljesak.info / Tonči Huljić & Madre Badessa band nastupili na Kantarevcu

Foto: Bljesak.info / Tonči Huljić & Madre Badessa band nastupili na Kantarevcu

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuFoto: Bljesak.info / Tonči Huljić & Madre Badessa band nastupili na Kantarevcu

Bend je predstavio i hitove koje je, u svojoj dugogodišnjoj karijeri, Tonči napisao za poznate pjevače, poput Olivera Dragojevića i Petra Graše.

Inspiriran običajima i životom Mediterana, bend je nastao u autorskom projektu Tončija Huljića sa suprugom Vjekoslavom i Goranom Bregovićem, po mnogočemu se razlikuje od njegova dosadašnjeg stvaralaštva.

Nesvakidašnji repertoar objedinjuje pjesme na starodalatinskom, velovaroškom dijalektu, klapsko pjevanje, ali i specifičan glas Tončija koji uz tradicionalne instrumente Mediterana stvara neobičan glazbeni spoj, izazivajući krajnje emocije – melankoliju ili ekstatično veselje.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stotine tisuća neriješenih predmeta na hrvatskim sudovima

ZVIJEZDE IZ SEHARE: ĐORĐI PERUZOVIĆ: Vječita zvijezda