in

Edin Vučelj otputovao na Balkansko prvenstvo u Skoplje / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Edin Vučelj 

Svjetski prvak u kickboxu Edin Vučelj nakon duže vremena ponovo će se naći na međunarodnim borilištima. On je danas otputovao u Skoplje, gdje će predstavljati našu zemlju na Balkanskom prvenstvu.

Nakon što je proteklih godina osvojio pet Svjetskih kupova, a onda i Svjetsko prvenstvo 2019. godine, Vučelj je spreman za nove izazove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku”Strpljivo sam se u skladu s okolnostima i mogućnostima pripremao za svoje naredne nastupe i osvajanja novih odličja. Prošlo je skoro dvije godine otkako sam osvojio Svjetsko prvenstvo, a nitko od nadležnih me nije pitao ni koji su moji planovi u budućnosti, a kamo li kako treniram u otežanim pandemijskim uvjetima. Kada je u pitanju financijska podrška, nitko od nadležnih institucija i vlasti nije uložio ni marku u moj dalji napredak i razvoj kako bih ostao neporažen kao u 2019. godini, a nova sezona prvenstava je već stigla. Za financijsku podršku priprema i odlaska da predstavljam BiH kao aktuelni svjetski prvak zahvalan sam Udruženju građana ‘Budi Vitez’ iz mog rodnog Bužima, te sponzorima koji su se odazvali na moju molbu”, kazao je.

”U Skoplju imam ista očekivanja kao 2019. godine i nadam se da ću nastaviti tamo gdje sam stao. Pokušat ću nastaviti pobjeđivati i nadam se da ću neporažen osvojiti Balkansko prvenstvo koje se održava od 3. do 5. rujna. Put do Skoplja bio je mnogo lakši uz podršku Turbo Tradea koji mi je osigurao vozilo za Balkansko natjecanje. Nadam se da će mi ova saradnja biti sretna i zahvaljujem se direktoru Adnanu Kovačeviću na podršci”, kaže Edin Vučelj.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šest vitamina koji usporavaju starenje

ESAD PLAVI: Od svoje prve ploče kupio sam stan u Beogradu