in

Nurkić dovodi najveću NBA zvijezdu na bosanske piramide / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Avaz.ba / Nurkić u posjeti bosanskim piramidama

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić sa zaručnicom Eminom Durić posjetio je Bosansku dolinu piramida.

U društvu sa domaćinom dr. Semirom Osmanagićem proveo je skoro cijeli dan u obilasku Kompleksa Ravne, Muzeja Fondacije, tunela Ravne i parka „Ravne 2“, a nakon obilaska bio je prepun pozitivnih utisaka, ali i najavio još jednog izuzetno poznatog gosta.

”Hvala dr. Semiru i Novaku Đokoviću koji me prvi pozvao da dođem na piramide. Čovjek iz susjedne zemlje zvao mene da dođem da ovo vidim, iako sam odavde udaljen svega dva sata vožnje, i jedino mi je žao što nisam ranije došao. Ovo je fascinantno, ništa slično nisam nigdje vidio, iako sam mnogo putovao. Volio bih da svi Bosanci i Hercegovci dođu i molim vas da dođete ovamo, jer je ovo nevjerojatan osjećaj i nezaboravno iskustvo. Sve je jako zanimljivo, od piramida, preko tunela, pa sve do parka koji smo obišli. Očaran sam sa ovim što sam vidio”, izjavio je Nurkić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuUpitan da kaže da li će svoje suigrače i prijatelje iz NBA lige pozvati na dolazak u Bosansku dolinu piramida, Jusuf je otkrio kako sigurno hoće, ali i kako se jedna od zvijezda NBA lige raspitivala za dolazak.

”Tijekom sezone sam imao mnogo pitanja o piramidama, većina je izrazila i želju za dolaskom, a s obzirom na to da znate moj odnos sa Damianom Lillardom definitivno je u planu njegov dolazak ovamo, ako ne ove, onda naredne godine. Damian sigurno dolazi kod mene, a onda ćemo zajedno i ovamo”, kazao je Nurkić.

Osim dr. Osmanagića, gosta je dočekao i gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, koji je pozdravio Nurkića, zahvalio se na dolasku, a ujedno pojasnio i što turizam, ali i dolazak brojnih poznatih gostiju znači za razvoj Visokog.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

JOŠ MALO JE SLOBODNA ČOVJEK: Rasta u Dubaiju snima spota sa Voyageom prije nanogice

Potpora igrača? Nisam osjetio da me netko bojkotira