in

Iznajmila luks limuzinu: Tanja Savić u zagrljaju sinova, djecu dočekala u velikom stilu!

Slatka-Tajna.Eu

Tanja Savić stigla je sa sinovima Maksimom i Đorđom u Beograd, a ekipa novinara ju je sačekala na aerodromu u Beogradu gdje je pjevačica sletjela sa sinovima.

Tanja je rentirala najskuplju limuzinu na četiri sata i to za to zadovoljstvo izdvojili su 560 eura. Htjela je odmah da djeci pokaže koliko ih je poželjela da joj ništa za njih nije ni teško ni skupo.

Kolika je radost i veselje što su dječaci stigli u Srbiju, pokazuje i brat Tanje Savić koji nazdravlja šampanjcem i maše srpskom zastavom iz limuzine!

Oni su krenuli za Smederevo, Tanja je otvorila prozor, a komšije su joj mahale.

Tanja je na aerodromu dala i prvi intervju, a tom prilikom je rekla:

“Oni se prilagođavaju meni, neće biti lako. Ja sam dokazala da treba biti pribran i da u životu za bilo kakve bitke i gubitke čovjek treba biti strpljiv. Polako sa godišnjim odmorom, toliko planiram. Treba da se upoznaju sa sekama pa sve ostalo. Ja sam im prvo rekla kako su porasli i gdje su do sada. Oni su pričali da su čekali da dođem, Bili su uzbuđeni, čekali su da ja dođem. Sutra će mi pomagati oko djece. Boriti se nije sramota, treba dići glas u javnosti, smatram da sam to sve uradila zbog sebe. Da nisam sve to javno rekla, ne bih imala Dušanovu reakciju. Bila sam očajna. Bilo mi je teško, trebala mi je pomoć”, rekla je Tanja.Podsetimo, u zagrljaj im je odmah potrčala tetka, Tanjina sestra, koja je sa ostatkom porodice došla da ih dočeka.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako je zaštititi od sunca i soli?

Danska Christiana Eriksena izborila plasman dalje