in

Nevjerovatan muzički spoj – Lidija Bačić Lille i Žanamari – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Dvije zgodne i vokalno moćne pjevačice, Lidija Bačić Lille i Žanamari, udružile su snage. Snimile su pjesmu “Stop” koju će ove godine zajedno predstaviti na CMC festivalu u Vodicama.

Pjesma produkcijski i aranžmanski daleko odudara od svega što je Lidija do sada radila.

Radim na novom albumu, već je gotovo 8 pjesama. Jedan od mojih favorita s albuma je pjesma ‘Stop’. Spojiti dvije žene u duet kod nas je rijetkost i baš mi je to bio izazov, želja i zadovoljstvo. Ima nešto magično i zarazno u ovoj pjesmi i jedva čekam da svi radio urednici i publika čuju ovaj spoj Žanamari i mene. Energična i plesna stvar najavljuje dugo i toplo ljeto – rekla je Lidija Bačić Lille.

Autor teksta je Fayo. Siniša Reljić Simba napisao je muziku za ovu pjesmu i aranžmanski je odlično zaokružio pa pjesma “Stop” nimalo ne odstupa od najvećih pop hitova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jako zadovoljna ovom saradnjom je i Žanamari koja je rekla:

Već i ptice na grani znaju da volim eksperimentirati pogotovo u muzici. Inspiriše me promjena i pozitivni ljudi sa dobrim idejama, a Lidija i Fayo su upravo takva ekipa! Fayo je napisao odličnu pjesmu i imao je tako dobru i zaraznu viziju dueta Lidije. Odmah sam osjetila da će ta saradnja biti pun pogodak i gušt. Pjesma ima elemente retro synth pop-a i pravi ženski tekst u kojem sam se odmah pronašla. Publika već dugo traži da Lidija i ja napravimo nešto zajedno i došlo je vrijeme za jedan pravi ženski duet. Jedva čekam da nastupimo zajedno na stageu 13. CMC festivala. 13 mi je uz to i sretan broj tako da predosjećam da će biti bombastično.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MAJKA UBIJENOG DAVIDA DRAGIČEVIĆA UPUTILA TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN STANIVUKOVIĆA: ‘Želio nas je iskoristiti, napraviti krvoproliće…’ (VIDEO)

Nije problem, ali nije lijepo