in

MAJKA UBIJENOG DAVIDA DRAGIČEVIĆA UPUTILA TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN STANIVUKOVIĆA: ‘Želio nas je iskoristiti, napraviti krvoproliće…’ (VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/06/suzana_radanovic_david.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/06/suzana_radanovic_david.jpg”,”caption”:”Suzana Radanoviu0107 (Foto: Pravda za Davida)”,”bg”:”dc9463″},{“img”:”/img/vijesti/2021/06/drasko-stanivukovic.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/06/drasko-stanivukovic.jpg”,”caption”:”Drau0161ko Stanivukoviu0107 (Foto: Jabuka.tv)”,”bg”:”aea295″}]

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, gostujući u jednoj emisiji iznijela je teške optužbe na račun aktuelnog gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića.

Naime, kako je kazala Radanović, gradonačelnik Banja Luke je želio iskoristiti Davora Dragičevića i sve one koji su tražili pravdu za ubijenog Davida, na način da ih nagovori da uđu u zgradu RTRS-a, u kojoj se prema riječima Suzane Radanović nalazio odred Specijalne policije MUP-a RS.

“Davor je pozvan kod Draška Stanivukovića na neki sastanak, a tu je bilo još par ljudi. Draško je zahtjevao od Davora da uđe u RTRS. Davor je saznao, da je u podrumu specijala ali je rekao nema problema idemo pred RTRS. Otišli su tamo, a onda je Davor rekao Drašku, evo sad pa uđi. Stanivuković nije ušao, znao je i on šta radi, gdje vodi”, rekla je Radanović.

Na pitanje šta je Stanivuković želio postići sa time, Radanović je odgovorila veoma jasno.

“Očekivao je da nas iskoristi za sebe, svoju promociju i krvoproliće među narodom”, zaključila je ona, prenosi Oslobođenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRVA SLIKA MOJE BEBE I MENE: Miraj Grbić je sve raznježio

Nevjerovatan muzički spoj – Lidija Bačić Lille i Žanamari – Hayat Production