in

Bubalo: Bod je dobar, ali možemo žaliti za sva tri / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jednom je za GOŠK zabio gol Dženan Haračić (41. minut), peti put u proljetnom dijelu prvenstva Prve lige FBiH, ali je konačni rezultat (1:1) utakmice u Žepču, GOŠK – Vis Simm-Bau, postavio Aladin Isaković u 75. minuti.

Protivniku je to bio prvi remi u drugom dijelu prvenstva, uz jednu pobjedu te osam poraza.

”Žalim što nismo pobijedili jer smo bili bolji. U prvom poluvremenu smo baš dominirali i pored gola imali prečku i još dvije dobre situacije da riješimo utakmicu već u prvom dijelu. U drugom dijelu smo imali pritisak gdje na kraju nije loše kad se vratiš neporažen iz gostiju”, kazao je trener Gabeljana Ivan Bubalo.

Protivnik je u negativnom nizu na proljeće, ali su tim koji je sastavljan da bude konkurentan u utrci za naslov prvaka.

”Po imenima su možda najjača ekipa, imaju jako dobrih individualaca. S druge strane očito je da su u krizi. Da mi je netko prije utakmice ponudio 1:1, prihvatio bih, međutim po onome što se događalo na terenu u prvom poluvremenu, možemo i žaliti za dva boda. Ali nisam nezadovoljan, momci su se borili i pokazali karakter još jednom u utakmicama sa ekipama koje su naši izravni konkurenti”, istaknuo je Bubalo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










GOŠK je tako ostao neporažen u devet od deset utakmica drugog dijela Prve lige FBiH.

Gabeljani u sljedećem kolu imaju za protivnika već prežaljeni Slaven iz Živinica. Međutim u takvim utakmicama upravo računica da su bodovi sigurni, može biti najteži protivnik.

”Isto bodova nosi utakmica protiv Slavena kao i protiv Posušja. Tako da sve moramo napraviti da je dobijemo i ne sumnjam da ćemo je dobiti uz ovakav pristup i angažman svih igrača. Falit će nam tri igrača, ali ima ih tko nadomjestiti”, kazao je Ivan Bubalo za Dnevni list.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Smjena Sebije Izetbegović u rukama Upravnog odbora kojeg nema

U Beogradu održana komemoracija povodom smrti Mire Furlan