in

Anđelina Džoli: Zbog razvoda sam zapostavila karijeru

Slatka-Tajna.Eu

Anđelina Džoli je na promociji svog novog filma, “Oni koji me žele mrtvu”, odgovarala na pitanja novinara, koji su željeli da znaju zašto poslednjih godina gotovo da je nije bilo na filmskom platnu, a i rediteljski posao je zapostavila.

„U tome me je sprečavala zahtjevna porodična situacija“, kratko je odgovorila glumica, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.

Inače, Džoli sve čini kako bi njeni nasljednici – blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osjećam da mi za to nedostaju sve vještine i da nisam dobra, ali se snalazim. Djeca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi. Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sjedim cijelu noć i razgovaram“, rekla je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad djecom. Ona ga je optužila i za porodično nasilje, što on negira.
(Express/nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

POČEO SASTANAK VIJEĆA ZA VANJSKE POSLOVE EU; BiH NA TAPETU: Grlić – Radman ponovio poznati stav Hrvatske…

Tokom rušenja odžaka u Tešnju pronađena veća količina novca