in

RASTA RASPRODAJE IMOVINU: Pola miliona traži za luksuznu vilu sa bazenom!

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je bio lišen slobode nekoliko mjeseci, Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, riješio je da promijeni pojedine stvari u svom životu, a između ostalog odlučio je i da se riješi i kuće koju je napravio dok je još bio u braku sa Anom Nikolić, pišu domaći mediji.

Prema pisanju Nove.rs, reper je odlučio da proda kuću u Malom Mokrom Lugu, koju je gradio dok je bio u braku sa pomenutom pjevačicom, za koju je nezvanična cijena oko 300.000 evra.

– Rasta ne planira da živi u Malom Mokrom Lugu jer je navikao na centar grada, a i zgodniji mu je zbog posla. Misleći da će sa pjevačicom provesti život, kupio je dva placa i sagradio kuću koja se prostire na 500 kvadratnih metara. Nekretninu još uvijek nije dao u oglase, niti je angažovao agenciju radi ubrzanja procesa, ali je raširio priču preko svojih prijatelja da prodaje kuću, pa su kupci već počeli da se javljaju. Dva, tri zainteresovana kupca su odustala kada su čuli da traži 300.000 evra. To ga je malo pokolebalo, te je postao nesiguran u to da li mu je pametno da je uopšte prodaje – otkriva izvor.

Rasta je, navodi se, u izgradnju pomenute nekretnine i imanja uložio ogromnu sumu novca, a sama kuća i plac su opremljeni po posljednjoj modi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Stavljena je svuda PVC stolarija i sprovedena je struja i voda. Prizemlje i prvi sprat bili su rezervisani za stanovanje, dok je u potkrovlju bio plan da se smjesti spa i velnes centar, teretana i muzički studio. U dvorištu, koje se prostire na desetak ari, izgrađen je bazen dimenzija četiri sa deset metara. Radovi na bazenu počeli su 2018. godine i samo u to je uloženo oko 30.000 evra zbog dizajniranih pločica po narudžbini, hidromasažera, prečišćivača i pumpi za vodu, reflektora… Rasta je pored kupio još jedan plac od pet ari, gdje je planirano da se izgradi velika garaža – rekao je izvor za pomenuti medij.

(Express/espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Miris zapaljenog lovora odlično djeluje na psihičko zdravlje

Jokić blistao, Denver prokockao +21 i izgubio od Bruklina