in

SANJALA DJEVOJČICU, ČAK I IME: Mia Borisavljević dobro podnosi trudnoću

Slatka-Tajna.Eu

Mia Borisavljević g progovorila o trudničkim danima.Mia očekuje drugo dijete sa pevačem Bojanom Grujićem, a poznati par već ima kćerku Emu.

-Izvukla sam se na kraju 2020. godine koja je bila takva kakva je. Prijetila je da bude najgora u mom životu, ali krajem godine sam otpočela novi biznis i dogodila se druga trudnoća i to anulira loše stvari- pričala je pjevačica, pa dodala:

-Vjenčanje nije bio ozbiljan plan. Negdje smo u planu imali da imamo drugo dijete. Rekla sam da mi je Ema dovoljna, ali sestra ili brat znači mnogo. Mnogo sam radila 2019. godine, nastupala i pjevala. Nadala sam se da će dijete doći kasnije. Moji planovi su išli drugim tokom, ali dogodilo se.Svi komentarišu da ja kao da nisam trudna. Nemam zahtijeve, Bojan kaže da se više umaram, ali sve ostalo – ne bi ni znali da sam trudna i da se ne vidi stomak. Možda neke trudnice koriste svojih pet minuta, a meni je lakše da mislim da sve mogu… Ja sam baš željela da bude djevojčica, a Bojan da bude dječak.Sada smo nešto razmišljali o imenu. Ja sam imala san da ću roditi djevojčicu i sada ima ime koje mi je odgovaralo. Mnogo je rano, ali može sve da se promjeni. Neću da otkrijem jer je pitanje da li će  da ostane- kaže Mia.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SUNČAN DAN: Belma Karšić blista

Dodik helikopterom sletio na aerodrom u Sarajevu, čeka se dolazak Vučića (VIDEO)