in

DOK PROZIVAJU DUŠICU JAKOVLJEVIĆ DA SE IZOBLIČILA: Teško onom ko bude tvoj momak

Voditeljica Pinka Dušica Jakovljević poznata kao voditeljica rijalitija Zadruga sa novim estetskim korekcijama i zahvatima, za mnoge, kako  glase komentari na društvenim mrežama, se izobličila.

Vrlo često postavlja svoje nove fotografije a ne usteže se pričati o svojim životnim afinitetima, sve u stilu zvijezde. Ona se hvali da svoju privatnost čuva za sebe a nama se čini da amnestično zaboravlja sve afere nezgode i zgode u njenom životu koje su objavljivani po portalima i u printanim medijima. Ona ne bi trebala zaboraviti da se sve, ama baš sve, rasplini u javnosti u trenu.

No, ona je sve to zaboravila, a kaže o sebi da je emotivno biće i da ne voli da dominira nad partnerom kao što se priča jer joj je čak jedan kolega rekao “teško onom ko bude tvoj momak” a ona se tim rečenicama čudi pa kaže da vjeruje u ljubav na prvi pogled a da želi da taj muškarac kao njen izabranik nosi bijelu košulju, drži je za ruku i hoda korak ispred nje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDa li ona sebi diže cijenu i šta je zapravo Dušicina poruka mnogima nije jasno, kako i zvuče kuloarski komentari.

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Nova prilika za dobijanje bespovratnih sredstava iz Challenge fonda

KO BI REKAO DA TO ONA PJEVA: Nadežda Biljić rasplakala zadrugare