in

KO BI REKAO DA TO ONA PJEVA: Nadežda Biljić rasplakala zadrugare

Slatka-Tajna.Eu

Neuobičajen momenat desio se u rijalitiju “Zadruga” na zabavi po ulasku u novo ljeto! Naime, poznat je podatak da zadrugari tada luduju alkoholizirani pa je svako u svom filmu nezainteresiran pa i za goste pjevače.

Nadežda Biljić, pjevačica i bivša zadrugarka, našla se na kratko među njima. Razlog nije njeno pjevanje. No, kada se ona latila mikrofona i otpjevala dvije “teške” numere, slila sve emocije sjajnim vokalom u njih, nastao je tajac na vrhuncu zadrugarskog veselja.

Bez daha su svi zastali slušajuci njenu maestralnu interpretaciju. A onda su potekle suze mnogima. Rijaliti takmičari su stajali u tišini, slušali Nadeždino pjevanje, uzdisali i plakali. Da li je moguće, pitali su se oni koji prate dešavanja i život takmičara tog “Pinkovog” formata?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










A onda su pljuštali komentari po društvenim mrežama, tipa, zar je moguće da mlada žena koja je učestvovala i u muzičkim takmičenjima, je u sjeni loših vokala sa zvjezdanim prefiksom? Ona zaslužuje visoko mjesto na muzičkoj sceni, glasila su mišljenja komentatora.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DOK PROZIVAJU DUŠICU JAKOVLJEVIĆ DA SE IZOBLIČILA: Teško onom ko bude tvoj momak

Sagosen i Norvežani bijesni: Ljudi hodaju bez maski, ovo je divlji zapad