in

AMANDA DIOR: Moje grudi je platio fudbaler iz Beograda

Slatka-Tajna.Eu

Tokom svjetske pandemije sve je utihnulo. Konkretno u Njemačkoj mnoga poznata mjesta, diskoteke, klubovi, gdje su se okupljali ljudi sa područja nekadašnje Jugoslavije su ili zatvoreni ili jednostavno potpuno ugašeni jer vlasnici nisu vidjeli perspektivu.

On line nastava

Pa, tako nema više velikih koncerata, velikih žurki i okupljanja na kojima su se mogle vidjeti neke poznate face.

Jedna od onih koja je na neki način nestala sa javne scene je i Amanda Dior poznati transgenda iz Frankfurta. Ali, Amanda nije nestala sa društvenih mreža, pa se tako nedavno pohvalila sa novim grudima.

-Dok drugi kukaju i zapomažu, a mnoge mogu i da shvatim, posebno ljude koji su ostali bez posla, ja se ne žalim. Ne izlazim tako često kao prije, ali održavam „on line nastavu“ za moje starije učenike, kada im supruge nisu kod kuće. I moram da kažem da mi baš dobro ide, a zarada je dobra.

Ipak, ta njena „on line“ nastava, nije baš onakva kakvu je možda očekivala.

-Ono što me šokiralo je to da su mnogi muškarci postali jako frustrirani kompletnom situacijom, a prije svega mi se žale, kako moraju non-stop da budu sa svojom porodicom. Kao prije su mogli izmišljati razne stvari vezane za posao, pa su krali po nekoliko sati samo za sebe, da bi posjećivali javne kuće ili dolazili kod mene. Ali, šta ja tu mogu, pomažem ih koliko mogu mojim atraktivnim izgledom, ali samo na daljinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










No, osim „on line“, održava i onaj dio nastave koji zahtjeva da „đaci budu u školi“.

Samo sa testom

-Ipak, nisam ni ja baš tako naivna, u svoj dom ponekad pustim po nekog dobrog frajera, ali svaki koji dođe mora da mi donese potvrdu da je testiran i da je negativan na koronavirus. Jedino, što me nervira je to, što ne mogu češće da se viđam sa „mojim fudbalerom“ koji je u Beogradu. On je moja velika ljubav i njegovi golovi su za mene najbolji, ona rastrese svaki dio moga tijela i pocjepa moje mrežaste čarape. Njemu također imam da zahvalim na novim grudima, sa kojima on obožava da se igra. Rekao mi je da svojoj djevojci nije htio da plati, ali jeste meni – ispričala nam je Amanda Dior.

O kojem se to fudbaleru iz Beograda radii, nije nam željela reći, no po onome što vidimo na slikama, taj očigledno nije štedio pare za Amandine nove velike grudi.

Piše: B.Š.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ANASTASIJA OTVORENO O ODNOSU SA LUNOM ĐOGANI! Ražnatovićka otkrila pozadinu njihove svađe: A evo šta joj nikako nije U REDU!

Ðoković u Beču: Lepo je biti ovde