in

Bane Mojićević otvoreno o razvodu: “Nije bilo preljube, nije bilo skandala”

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Branislav Bane Mojićević okončao je brak sa svojom, sada već bivšom suprugom Milicom, sa kojom ima dvoje djece. Sina Radoša od 7 godina i ćerku Mašu koja ima 5 godina. On je izjavio kako je do razvoda došlo prije dvije nedelje i da im je sada lakše nakon svega.

Podsetimo, o njihovom razvodu se mjesecima unazad spekuliše, pojavljivale su se informacije kako su u lošim odnosima, te da se on iselio iz zajedničkog stana. Tada je to demantovao, ali je sada pjevač konačno progovorio o njihovom odnosu.

Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvjetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji. Jednostavno smo se udaljili. Svako je živio za sebe… Prije godinu i po dana smo se razdvojili i živjeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli – rekao je Bane.

Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspjeli, a u isto vrijeme i šansu da se nešto promijeni. Međutim, za to vrijeme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo – kaže Bane.

Ono što je bitno, jeste da je porodica maksimalno uz njega, i da su mu podrška u svakom smislu. Izjavio je da su oni srećni, ako je on srećan, i da im je to važnije od bilo čega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nisam se ženio da bih se razvodio. Osjećam se poraženim što nisam uspio u namjeri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osjećate ono što ste osjećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno. Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali… Izgubili smo nit. Dobili smo djecu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo djecu i raziđemo se – dodao je Bane.

Na pitanja o tome, da li je nakon svega spreman za novu ljubav, i neki novi početak, pjevač je rekao kako je preboleo razvod, ali i bivšu suprugu, rekao da za sada to nema u planu i da nije spreman na takav korak.

U potpunosti sam je preboleo, odavno. Toliko mi je daleka da nekad osjećam kao da nikada nisam ni bio sa njom. Kao da smo oboje odrasli, sazrijeli… Znam da će Milica zavoleti drugog muškarca i nemam problem sa tim. Takođe i ja, ali kada budem spreman – kaže Bane u intimnoj ispovijesti.
Izvor: pink.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zaplijenjeno više od 320.000 korištenih kondoma

Turn Your Hobby Into A Business