in

DUŠKO JAVNO PRIJETI KARLEUŠI: Sve ću da ispričam, mediji će 2 godine pisati o nama

DUŠKO JAVNO PRIJETI KARLEUŠI: Sve ću da ispričam, mediji će 2 godine pisati o nama
Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod još uvijek nisu potpisali, ali se po svemu sudeći spremaju na taj korak.

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod su prije nekog vremena čak i u medijima najavili, ipak, do njega nije došlo. Međutim, sudeći po ratu, koji bračni par od juče vodi na Instagramu i u medijima, čini se da su nikad bliži odluci, da bračnu zajednicu sporazumno okončaju.

  • Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspiješno.

I dalje pokušavam da izbjegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu djecu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je za Kurir sportista.

Nakon ovoga Jelena je na svom Instagramu objavila prepiske sa Duškovim advokatom u kojima stoji datum iz 2022. godine, u kojima jasno stoji da ona pita za datum i papire za razvod. Uz poruke Jelena je napisala:

Demantujem tvrdnje u izjavi gdje pominje njegove neuspjele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam ja, a na svaki prijedlog sporazumnog razvoda, do dan danas, iako su prošle godine, Duško i njegov advokat nikada nisu odgovorili.

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod dakle planiraju već neko vrijeme, a još uvijek zakoniti suprug pjevačice i fudbalski menadžer poslije 4 godine medijske tišine, spreman je da progovori na ovu temu, te je u svom Instagram storiju napisao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Pošto vidim mnogo laži sa druge strane… Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju. Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati dvije godine da se bave time.

(Express / Exkluziva)

The post DUŠKO JAVNO PRIJETI KARLEUŠI: Sve ću da ispričam, mediji će 2 godine pisati o nama appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bajern zvanično predstavio novog trenera

Bajern zvanično predstavio novog trenera

NE ČUPA NI OBRVE: Lijepa glumica otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda

NE ČUPA NI OBRVE: Lijepa glumica otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda