in

ONI SU BAŠ IMALI SREĆE: Kad slučajno postaneš slavan

Slatka-Tajna.Eu

Odavno već znamo da put do zvijezda nimalo nije lak, pogotovo u jakoj industriji kakvav je Holivud, a u prilog tome idu i primjeri nekih od najvećih zvijezda današnjice, koje su se na početku svojih karijera pojavljivali u raznim reklamama, rijaliti-šou programima ili muzičkim spotovima.

Iako su imale prilike da se pojave u popularnim programima, ove zvijezde su u njima prošle totalno nezapaženo, dok su danas među najvećim imenima svjetskog šou-biznisa.

Kim Kardashian

Poznato je da su Kim Kardašijan (Kardashian) i slavna bogatašica Paris Hilton nekada davno bile velike prijateljice, a koliko joj je Paris tada vjerovala govori i činjenica da je današnju zvijezdu rijaliti-šoua “U korak sa Kardašijanima”, zaposlila kao svoju asistentkinju.

Kim u ovom periodu nije bila nimalo popularna, a imala je priliku i da se pojavi u slavnom rijaliti-šou programu “Jednostavan život”, u kome su glavne zvijezde bile Paris i Nikol Riči (Nicole Richie). Kim se u ovom šouu pojavljuje veoma kratko, a njen jedini zadatak je bio – slaganje gardarobe slavne nasljednice, tokom razgovora sa Paris.

Jennifer Lopez

Slavna, prelijepa, u petoj deceniji izgleda savršeno, te mami uzdahe muškaraca širom svijeta, a iza nje je mnogo uspješnih projekata. Međutim, i ova zvijezda je počela bukvalno od nule.

Dženifer (Jennifer) je karijeru počela kao igračica u video-spotovima, a u jednom od ranijih intevjua otkrila je kako je tokom ovog perioda bila beskućnik, pa je tokom preseljenja u Los Anđeles, spavala po plesnim studijima.

Latino diva se pojavila u spotu Dženet Džekson (Janet Jackson), za pjesmu That’s The Way Love Goes, a u njemu, naravno, Dženet je glavna zvijezda, te se J.Lo u njemu pojavljuje samo na sekund. Danas, Jennifer Lopez je veliko ime šou-biznisa, a njeno bogatstvo se procjenjuje na 300 miliona dolara.

Lady Gaga

Nekada davno Lady Gaga nije bila toliko kreativna, te je pristajala na svakakve ponude kako bi se pojavila na televiziji.

U jeku popularnosti, u javnosti se pojavio snimak iz emisije “Boiling Point”, koja se bavi podvalama nepoznatim osobama, a u jednoj od epizoda ove skrivene kamere, pojavila se Lady Gaga, tada nepoznata, i pod pravim imenom Stefani Germanotta.

Gagi u ovoj emisiji podmeću tanjir sa korištenim maramicama, na šta pjevačica poludi, a znajući da je većina emisija ovog tipa namještena, te u njima uglavnom učestvuju statisti, pretpostavljamo da je i Gaga bila jedna od njih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Katy Perry

Vjerovali ili ne, Keti Peri (Katy Perry) je prije devet godina bila prisutna u svjetskom šou-biznisu, a da pritom, nikome nije bila bitna. Pjevačica je tada bila u vezi sa frontmenom grupe “Gym Class Heroes”, Trevijem MekKojem (Travi McCoy), koji ju je angažovao u svom spotu za pjesmu “Cupid’s Chokehold”, a u njemu je ona samo obična djevojka koja se smuvala sa pjevačem hip-hop benda.

Ništa specijalno nema u vezi njenog pojavljivanja u spotu, jer je i očekivano da će se djevojka neke poznate ličnosti naći i u njenom spotu, te sama njena pojava nije donijela baš nikakvu medijsku pažnju današnjoj megazvijezdi.

Megan Fox

Ova prelijepa glumica je proglašena za jednu od najseksipilnijih žena današnjice, nakon što je svijet osvojila ulogom u filmu “Transformersi”, a svi su bili opčinjeni njenom vitkom figurom.

Međutim, tijelo Megan Foks (Fox) je bilo totalno neprimjetno, sada već davne 2001. godine, kada se pojavila u filmu “Loši momci 2”. Glumica je u ovom filmu samo statista, a njena scena igranja oko šipke u klubu traje, bukvalno jedan sekund, te glumica ubrzo nestaje iz kadra.

Brad Pitt

Čak ni Breda Pita (Brada Pitt) nekada davno niko nije primijećivao. Definitivno jedna od onih zvijezda kojima je zagarantovan epitet legende, takođe je jednu od prvih uloga imao kao statista, i to baš kao Megan Foks – igrajući.

U pitanju je film “Manje od nule”, u kome je glavnu ulogu tumačio Robert Dauni Junior (Downey Jr.) zvijezda filma “Osvetnici”, a skoro neprimijetni Bred se pojavljuje veoma kratko, dok tokom scene gdje glavni glumci odlaze na žurku, igra pored bazena.

Charlize Theron

Ona je jedna od najuspješnijih glumica ikada, i jedna od najljepših žena svijeta, ali nekada davno ta ljepota joj je služila samo za pokazivanje. Tako je, Šarliz Teron (Charlize Theron) takođe bila neprimijetna, te dobijala samo uloge statiste koje su kratko trajale, a prelijepa glumica se pojavila u trećem dijelu legendarnog horor filma “Djeca kukuruza”, gdje nema dijalog, te ubrzo biva ubijena.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pogledajte kako je prije 15 godina izgledala Žanamari Perčić

Traže se glumci koji govore srpski jezik za novi film s Adamom Sandlerom