in

Samsung obilježava novu eru inovacija na virtuelnom događaju “Life Unstoppable”   

Slatka-Tajna.Eu

Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. najavila je najnovija dostignuća na polju mobilnih telefona, nosivih uređaja, TV, audio i kućnih aparata na virtuelnom događaju ‘Life Unstoppable’, sa ciljem da predstavi kako će linija proizvoda za 2020. godinu poboljšati životni stil korisnika.

Virtuelni događaj “Life Unstoppable” označava novu epohu inovacija i jedan je od načina na koji Samsung pomjera granice kada su u pitanju mogućnosti tehnologije. Pionirski i interaktivni virtuelni svijet oživio je Samsung inovacije usmjerene na čovjeka u novom gejmifikovanom iskustvu.

Ove godine, odnosi korisnika sa tehnologijom su postali još intenzivniji, zbog potrebe da ostanu povezani sa svijetom. Samsung tehnologije i proizvodi nude sveobuhvatno rješenje, spajajući sve elemente življenja, posla i zabave.

Samsung je prikazao najnovije, revolucionarne, proizvode poput The Premiere, pametni projektor koji podiže kućnu zabavu na viši nivo, Odyssey G5 – monitor kojim Samsung nastavlja biti pionir na polju gejming iskustva, potpuno nove članove proširene Galaxy porodice Tab A7, Galaxy Fit2, A42 5G i Galaxy Z Fold2, Trio bežično postolje za punjenje, koje pomaže korisnicima da idu u korak sa zahtjevnim životnim stilom, RB7300T Classic frižider sa SpaceMax™ tehnologijom i prilagodljivim Bespoke frižiderima, koji će biti premijerno predstavljeni na evropskom tržištu teWW9800T mašina za pranje i DV8000T mašina za sušenje veša, sa rješenjima za pametno učenje i mogućnostima za povezivanje.

“Ove godine odnos čovjeka i tehnologije je izmijenjen na način koji niko nije mogao da očekuje. U kompaniji Samsung, ne samo da prihvatamo ove promjene, nego se trudimo i da budemo korak ispred i uvodimo inovacije koje će ispunjavati buduće potrebe korisnika. Neumoljivi smo u misiji da stvorimo autentičnu, revolucionarnu tehnologiju i ne postoji bolji način da najavimo liniju proizvoda za 2020. godinu, nego uz pomoć virtuelnih iskustava“,  rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga Samsunga za Evropu.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Na kome je odgovornost da zaustavi incidente u Pljevljima?

Imam uspjeha u ‘razbijanju’ ljudi, ali Nole je prvi na svijetu