in

SJEĆATE LI SE NJIH? Gdje su danas i šta rade djevojke iz grupe “Models”

Slatka-Tajna.Eu

Nastale 1994. godine kao grupa manekenki koje pjevaju, prvu, ujedno i najprepoznatljiviju postavu “Modelsica”, činile su Ivana Berendika, Marijana Karanović Mimi, Ivana Stamenković Sindi i Aleksandra Sandra Nikolić.

Sindi, koja je po mnogima bila najatraktivnija “Modelsica” i dalje je dio javne scene. Ona je pokušala da nakon napuštanja grupe oživi svoju karijeru u “Velikom bratu” koji se prikazivao 2013. godine. Izbacila je i singl “Tijelo gori”, međutim nakon toga se ponovo povukla. Danas nije toliko medijski eksponirana, a u žiži interesovanja našla se kad se borila za starateljstvo nad djetetom.

Sandra Nikolić je sada Sandra Meljničenko i uživa u luksuzu kao supruga jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Andreja Meljičenka. U braku sa njim je dobila kćerkicu Taru i kad nije sa mužem na jahti, može se vidjeti na revijama prestižnih svjetskih dizajnera, sa kojima se i druži. Ipak, nije zaboravila ni svoje stare prijatelje, pa mondenska mjesta širom svijeta posjećuje sa starom drugaricom, pjevačicom Ninom Badrić.

Ivana Berendika se udala za jednog od osnivača kompanije Google, ali i sama gradi uspješnu karijeru kao dizajnerka nakita. Komade iz njenih kolekcija nose poznate javne ličnosti kao što su Rijana, Kejt Mos, Naomi Vots.

Najintrigantnija od svih je definitivno Mimi, koja je važila za najljepšu. Bivša “Modelsica” živi u Beogradu i javni život zamijenila je mirom porodične žene. Po izlasku iz grupe udala se za uspješnog biznismena i postala gospođa Živković. Prema pisanju nekih medija, njen suprug se bavi uvozom poznatog brenda automobila i roditelji su dvije djevojčice, Ivone i Martine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Izvor: mondo.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bakice imitirale “Uraganke” i oduševile region

Sve o 12. regionalnoj konferenciji Zajednice inovativnih nastavnika i nastavnica