in

ANABELA ATIJAS: Sahranili ste me i ti i tvoja kćerka!

Slatka-Tajna.Eu

Anabela Atijas i Gagi Đogani ne prestaju da iznose prljav veš iz njihovih života. Ponovo je izbila žestoka svađa, pa je Anabela otkrila da je zbog Gagija završila i na psihijatriji.

– Generalno, naš brak je. Bili smo tri godine u vezi, 1996. godine smo ušli u brak, dobili smo Lunu, imali smo karijeru.. Momenat, koji je bio preloman, jučer mi je Anabela to prebacila gdje sam ja bio kriv navodno što sam htio da joj pomognem u smislu da pozovem… da vidim, da nađem psihijatra… – rekao je Gagi.

– To nije istina. Počeo si da se drogiraš 2000. godine. Tražila sam pomoć psihijatra poslije Nine, a ti si odavno uzimao drogu. Ne priča istinu, laže. Evo, Ermina će da ga podsjeti. Ja ti ništa nisam. Mrtva sam za tebe, sahranili ste me i ti i tvoja kćerka – pričala je Anabela.

– Ja sa njom više neću imati nikakav kontakt. Sve što budem radio, radiću zbog djece. Zato što ti nije bilo dobro… Nisam ti ja bio kriv – nastavio je Gagi.

– Nisi mi ti bio kriv? Zato što si bio u vezi sa Ziletovom djevojkom, sa mojim najboljim drugaricama… – prisjetila se Anabela lošeg perioda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Možeš li ti, budaletino, da me pustiš da pričam? Vidite vi koliko ona nije normalna? – rekao je Gagi.

– Hoću da kažem što sam bila kod psihijatra. Ne može da priča od 2005. godine! Razvela sam se 2009. godine, ispade da sam ja kriva za sve – rekla je Anabela.

– Ja, ja, ja sam prije neki dan rekao da se neću mešati, da neću ulaziti u neki konflikt zbog djece. Ja samo hoću da moja Luna bude zadovoljna i sretna. Evo, nikakvu komunikaciju nemam. Zamolio bih te – dodao je Gagi.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

LIJEPA EMINA TUFO DOČEKALA NAJDRAŽEG GOSTA: Pjevačica ponovo pokazala koliku ulogu u njenom životu igra vjera i kućni odgoj!

HANA HADŽIAVDAGIĆ UDARILA NA MAJKE U IZOLACIJI: Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite!