in

LIJEPA EMINA TUFO DOČEKALA NAJDRAŽEG GOSTA: Pjevačica ponovo pokazala koliku ulogu u njenom životu igra vjera i kućni odgoj!

Slatka-Tajna.Eu

Emina Tufo, mlada je i uspješna pjevačica iz Bosne i Hercegovine i definitivno, miljenica svojih Bosanaca.

Osim što je publiku kupila svojim beskrajnim talentom i predivnim glasom, Emina je i najtvrđa srca osvojila kućnim odgojem i lijepim manirima. Poznata je kao prelijepa mlada djevojka bez ijedne mrlje na svojoj dosadašnjoj karijeri, a sve to sa dostojanstvenim ponašanjem.

Emina je do sada mnogo puta pokazala koliko je posvećena tradiciji, porodici kao i vjeri. Često je stavljala do znanja koliko je prisustvo vjere važno u njenom životu, a posebno koliko voli miris Ramazana. To je uradila i ovaj put.

Pjevačica je svim svojim prijateljima i pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti na svoj način poželjela da u miru isposte mjesec Ramazan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Došao je najljepši i najvrijedniji gost u godini! Da Vam dragi Allah dž.š. olakša dane posta i podari svoju milost vama i vašoj porodici- napisala je lijepa pjevačica.

Prisjetimo se jednog od Emininih najljepših covera:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

KEBA OPISAO PORODIČNU ATMOSFERU ZA VRIJEME IZOLACIJE: Uči engleski jezik, degustira, sa snahom Severinom pjeva ali ipak neko nedostaje!

ANABELA ATIJAS: Sahranili ste me i ti i tvoja kćerka!