in

HANA HADŽIAVDAGIĆ UDARILA NA MAJKE U IZOLACIJI: Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite!

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica Hana Hadžiavdagić obratila se svim majkama koje su ovih dana zatvorene u karantinu i koje “kukaju zbog djece”.

– Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam posmatrač. Primjetila sam da se masovno žene žale na djecu u karantinu. Te beba ovako, te starije dijete onako… Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne bi trebalo da uživate što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti porodica? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite da kukate! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju- napisala je Hana.

Na Haninu objavu reagovali su burno pratioci, ali i majke iz regiona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Poslije oprečnih reakcija i komentara da Hana treba “da šuti jer nema pojma kako je biti roditelj”, influenserka je napisala: “Pronašle se majke što se žale da im djeca smetaju. Kažu da nemaju vremena ni za šta, ali imaju vremena da mene komentarišu”.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ANABELA ATIJAS: Sahranili ste me i ti i tvoja kćerka!

KIJA KOCKAR: Brišem podove sa stvarima koje sam od bivšeg dobijala! Više puta sam i sa njim brisala podove!