in

Vedran Vexon promovisao novi spot za pjesmu “Kap u Kiši” – Hayat Production novo

Vedran Vexon promovisao novi spot za pjesmu “Kap u Kiši” – Hayat Production novo
Slatka-Tajna.Eu

Vedran Vexon, iznimno talentovani pjevač i gitarista, nakon dugogodišnjih i uspješnih saradnji sa domaćim i inostranim muzičarima lansirao je novi muzički spot za pjesmu “Kap u kiši”.

U spotu su učestvovali Lordan Muzaferija na bas gitari, Sayid Rezić na klavijaturama, Jasmin Efendić na bubnjevima, te Dino Džihić kao kamerman. Snimanje je održano u hotelu Hills, kojem se Vedran ovom prilikom zahvaljuje na ustupljenom prostoru i profesionalnoj saradnji.

„Pjesma je nastala još davne 2011. godine i doslovno je stajala u ladici kao demo snimak“, kazao je Vedran pojasnivši i simboliku naziva pjesme.

„Kap je mala i beznačajna sama po sebi, ali u kontekstu kiše, postaje dio nečeg većeg. 

Ovo može simbolizirati osjećaj osobe da je spremna postati dio nečeg većeg za voljenu osobu, izgubiti svoju individualnost za dobrobit njihove ljubavi“, pojašnjava.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Audio i video snimljeni su u njegovoj vlastitoj produkciji VEX production, dok je za mastering bio zadužen Mahir Sarihodžić iz Long-Play Studija u Ljubljani, a izdavačka kuća je Hayat Produkcija.

Vedran Tomičić, kao gitarista, do sada se istakao i surađivao s mnogim pjevačima naše estrade. Iako je ovo prva pjesma u sklopu solo projekta, u narednom periodu planira se i dodatno posvetiti autorskom stvaralaštvu.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Uživo je passe: Je li Tinder novi način pronalaska ljubavi?

Uživo je passe: Je li Tinder novi način pronalaska ljubavi?

Krava ubi Repom i Daj mu sir za tri Marke 😅 #humor #smijeh #balkan #reels  #smiješno #viral

Krava ubi Repom i Daj mu sir za tri Marke 😅 #humor #smijeh #balkan #reels #smiješno #viral