in

Mozzart uz Basket klub Bijeljina

Mozzart uz Basket klub Bijeljina
Slatka-Tajna.Eu
Mozzart uz Basket klub Bijeljina

Da je košarka jedan od najpopularnijih sportova u Bijeljini, svjedoči sve veći broj klubova koji u ovom gradu okupljaju ljubitelje igre pod obručima svih generacija.

Svi oni prije sedam mjeseci dobili su novi teren za treninge i utakmice koji je obnovila kompanija Mozzart.

Podrška sa iste adrese sada je stigla Basket klubu Bijeljina koji će nastaviti da trenira na novom terenu u Mozzart opremi.

Velika pohvala kompaniji Mozzart koja svojim akcijama doprinosi popularnosti i afirmaciji sporta širom regiona, naročito košarke.

Pored donacije u dresovima za naš klub, velika zahvalnost i za renoviranje terena na gradskom stadionu, gdje naš klub trenira i na kojem su mnogi igrači napravili prve košarkaške korake – poručuje Milan Kajmaković, predsjednik Basket kluba Bijeljina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Klub je svoju tradiciju krenuo da gradi prije sedam godina, a trenutno u ekipi imaju 20 seniora.

Takmiče se u 3×3 Ligi Republike Srpske, na inostranim 3×3 turnirima, a najveći uspjeh im je titula republičkog 3×3 prvenstva 2021. godine.

Njihove boje su do sada branili brojni kvalitetni košarkaši sa ovih prostora, među kojima je Vojin Ilić, seniorski reprezentativac BiH koji im se pridružio na turniru u Španiji prošlog ljeta.

Klub će od sljedeće sezone, zaigrati u Drugoj košarkaskoj ligi Srpske, pa ne kriju ambicije za učešćem na što više domaćih i inostranih takmičenja, ali i ostvarivanje što boljih rezultata. Uz pravu podršku istinskih prijatelja košarke, poput Mozzarta, za budućnost kluba i ovog sporta u Bijeljini ne brinu.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Alkaloid u prvom kvartalu 2024. ostvario neto-dobit 7,8 miliona eura

Alkaloid u prvom kvartalu 2024. ostvario neto-dobit 7,8 miliona eura

Nelegalna deponija u srednjoj BiH na državnom zemljištu

Nelegalna deponija u srednjoj BiH na državnom zemljištu