in

Oglasio se Toni putem mreža i otkrio da li vrijeme provodi s Melinom, ovo je prava istina FOTO

Oglasio se Toni putem mreža i otkrio da li vrijeme provodi s Melinom, ovo je prava istina FOTO
Slatka-Tajna.Eu

Objava Tonija Bijelića otkrila istinu o putovanju i Melini

Danas je procurila vest da su Toni i Melina na istoj destinaciji u Monaku ali sve pod pretpostavkom. Budući da ovih dana spekulacije ne prestaju, naciji je dovoljan bilo kakav šlagvort kako bi se trač pretvorio u špansku sapunicu. Međutim, objava Tonija Bijelića o Melini Džinović i Monaku otkriva istinu.

Objava Tonija Bijelića – Sve je laž
Dok Dragana Mirković o uskoro bivšem suprugu Toniju Bijeliću, ne želi da iznosi previše informacija, već samo ne skriva koliko joj je teško pala cela porodična situacija, Haris Džinović neretko u intervjuima govori o bivšoj supruzi Melini.

Sada je fotografija Tonija Bijelića pokrenula nova govorkanja…

Objava Tonija Bijelića – Suprug Dragane Mirković se ipak oglasio iako je sve bila pretpostavka
Naime, kako se pisalo Melina je nakon brojnih spekulacija napustila Srbiju, spakovala kofere i kako prenose beogradski mediji otputovala u Monako, gde se nalazi već neko izvesno vreme.

Interesantno je da je i Toni otišao na istu destinaciju, odakle je objavio fotografiju, pa su se tako bivši partneri zajedno našli na istoj lokaciji, a da li su se i sreli u Monaku, ostalo je nepoznato te je fotografija Tonija Bijelića ostala nerazjašnjena u tom trenutku.

Sada je objava Tonija Bijelića sve objasnila – ne postoji nikakva tajna veza između njega i Melina a bivši suprug Dragane Mirković iskoristio je priliku da kaže da je sve puka laž…

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Dragana Mirković obavestila je javnost saopštenjem da je njen brak sa Tonijem došao do kraja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti piše Kurir.

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

– U otvorenom obraćanju muzička zvezda ostala je dosledna da ne iznosi detalje svoje intime u javnost, kao što ni tokom četiri decenije karijere nikada nije činila, a i Toni Bijelić je zasad ostao nedostupan za izjave, što čini da deluje da su oboje odlučili da zadrže dostojanstvo i sačuvaju svoju porodicu na sve moguće načine – glasilo je saopštenje.

svet.rs

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Odbojkaši Crvene zvezde ponovo pobijedili Partizan

Odbojkaši Crvene zvezde ponovo pobijedili Partizan

Toni Bijelić se oglasio nakon navoda da je sa Melinom Džinović u Monaku (FOTO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Toni Bijelić se oglasio nakon navoda da je sa Melinom Džinović u Monaku (FOTO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus