in

Edi Hadžiahmetović objavljuje novu pjesmu: Premijera “Šalji piće” 10. aprila

Edi Hadžiahmetović objavljuje novu pjesmu: Premijera “Šalji piće” 10. aprila
Slatka-Tajna.Eu

Talentovani Edi Hadžiahmetović polako gradi muzičku karijeru i nakon učešća u regionalnom takmičenju „IDJShow“, u kojem je zauzeo četvrto mjesto, za nekoliko dana publiku će obradovati novom pjesmom koja se zove „Šalji piće“.

– Jedva čekam 10. april i da pjesma bude pred publikom. Mnogo očekujem od ovog projekta. Što se tiče pjesme, sam sam radio aranžman i muziku, a tekst uz pomoć našeg kućnog prijatelja i tekstopisca Muharema Hareta Hamzakadića. Pjesma izlazi u novom formatu IDJ produkcije i zove se IDJ Fresh, tako da to nije klasični spot nego nešto malo drugačije na našim prostorima – kaže Edi Hadžiahmetović.

Članovi žirija „IDJShowa“  Relja Popović, Darko Dimitrov i Nataša Bekvalac u Ediju su prepoznali odlike velike zvijezde, ali je pjevač i muzičar iz Bugojna svjestan da je pred njim težak i trnovit put do vrha muzičke scene.

– Za sve je potrebno vrijeme i ništa neće doći preko noći. Zadovoljan sam kako se moja karijera odvija. Nakon takmičenja preselio sam se u Beograd i to je nekako logičan slijed. Svaka zemlja ima talenata, ali ih je BiH prepuna. Imamo zaista puno kvalitetnih muzičara, ali karijeru je zbog cijele muzičke industrije lakše napraviti iz Beograda – kaže Hadžiahmetović koji posljednjih sedmica nastupa širom regiona, a posebno mu je drago što će 20. aprila nastupiti u svom rodnom gradu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express / S. ČENGIĆ)

The post Edi Hadžiahmetović objavljuje novu pjesmu: Premijera “Šalji piće” 10. aprila appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Građani Sarajeva prisjećaju se žrtava ratne opsade

Građani Sarajeva prisjećaju se žrtava ratne opsade

Javna predavanja dr. Harisa Đape i dr. Tina Sulejmanpašića

Javna predavanja dr. Harisa Đape i dr. Tina Sulejmanpašića