in

ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG MATORINIH IZJAVA: Ide na to da napravi svima nama problem

ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG MATORINIH IZJAVA: Ide na to da napravi svima nama problem
Slatka-Tajna.Eu

Danima unazad, u “Eliti”, Jovana Tomić Matora iznosi prljav veš o bivšoj ženi, Aniti Stanojlović i njenom dečku, Anđelu Rankoviću, a sada se oglasila za naš portal i Anitina majka, Angelina, koja je otkrila da je završila u hitnoj zbog Matorinih izjava.

Kako je istakla Angelina, njoj se slošilo kada je čula šta je Matora pričala o Anitinom majčinstvu, te je otkrila da nije mogla zbog zdravstvenog stanja ni da ode na posao.

  •  Ne mogu doći sebi od stresova svakodnevnih, ovo je prevršilo svaku mjeru. Jutros izlazim iz treće, gledam noćas šta se dešavalo, udara joj Matora na majčinstvo, iznosi laži, slošilo mi se. Završim u hitnoj, mene nepravda jako boli i ne volim laži, cijeli dan nisam spavala koliko me glava boljela, zaspala sat vremena pred posao, budim se, spremam se za posao, zovu me da mi pričaju šta je bilo na debati…Matora upliće Anitu u svoje prljave poslove i iznosi nešto što Anita nikada nije spomenula, ide na to da napravi svima nama problem, kažu mi kako se Anita sad plaši za mene, braću, Alekseja…Toliko mi se ponovo slošilo, evo tresem se i nisam ni otišla na posao, sad čekam da počnu da zovu, srce mi lupa 300 na sat, meni ovo ne treba u životu. Samo čekam kad će srce da mi stane. Evo sad čekam kod neurologa što me glava boli svakog dana, evo nedelju dana za redom – poručila je Anitina mama, Angelina, za Pink.rs.

(Express / Pink.rs)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


The post ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG MATORINIH IZJAVA: Ide na to da napravi svima nama problem appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Koja ishrana bi mogla da smanji broj bolesti

Koja ishrana bi mogla da smanji broj bolesti

Tabilo gazi redom, stigao do polufinala

Tabilo gazi redom, stigao do polufinala