in

Dok kuja ne mrdne repom, drugi ne mogu ništa: Haris Džinović više neće da šuti o Melininom varanju

Dok kuja ne mrdne repom, drugi ne mogu ništa: Haris Džinović više neće da šuti o Melininom varanju
Slatka-Tajna.Eu

Haris Džinović je jučer u Beogradu okončao svoj brak s Melinom, s kojom dijeli dvoje djece. U iskrenom intervjuu, poznati pjevač je otvoreno progovorio o situaciji, priznavši da je tek sada saznao za nevjerstva svoje bivše supruge, koja su trajala godinama.

– Ja sam tek sad sam saznao za njene prevare, da ne bi ponavljao to “prevaren muž zadnji sazna”, ali saznao sam sad za te prevare koje su nisu trajale unazad mjesec dana nego unazad od godina, nisam obraćao pažnju na to, ali sam posumnjao, nisam ispitivao, nisam slao privatne detektive, ljude da je prate itd. Međutim, mnogo toga je bilo simptomatično što sam ja uvijek radio pod oreolom ili okriljem porodice odnosno očuvanja porodice zato što je porodicu teško izgraditi. Porodica nije ono što ti nalaziš svaki dan iza ugla ko 10 ćevapa u pola somuna, nego moraš porodicu praviti i to moraš žestoko da se pobrineš oko svega toga – priznao je pjevač.

Osim što je istakao da je posumnjao, ali nije želio dublje istraživati, Haris je iznio svoje zapažanje o Melininim dugim izlascima bez njega po Beogradu.

– Posumnjao jesam, ali nisam čačko to ja. Šta ja znam, ovi dugi izlasci po Beogradu, bez mene. Kad žena sama izlazi, bez muža onda se nešto vrti. Ona je lijepa žena, na nju svi “skaču”, a pogotovo je trijumfalna ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića. Eto to je to. Vjerovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi ne mogu ništa. Ali vjerovatno ima i njene te, da kažem, krivice u tom nevjerstvu, ali ona to zna – završio je Džinović na kraju razgovora za Hype TV i dodao da se sa sinom nije čula oko mjesec i po dana.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Stisnula je turbo dugme” (VIDEO)

“Stisnula je turbo dugme” (VIDEO)

Tako je kako je, ali Partizan zavisi i od Zvezde

Tako je kako je, ali Partizan zavisi i od Zvezde