in

Treća sezona serije Branilac odmotava klupko ljudskih sudbina! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Treća sezona serije Branilac odmotava klupko ljudskih sudbina! – Film – Region – Vesti – Svet Plus
Slatka-Tajna.Eu

. U deset novih epizoda očekuju nas uzbudljive priče istinitih događaja opisane u knjigama i sačuvane u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata. 

I treća sezona serije  Branilac na filmski uzbudljiv način sa elementima drame i trilera, obrađuje ozbiljna životna, pravna i filozofska pitanja koja su aktuelna i dan danas. To su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama ali i profesiji koja se temelji na zakletvi da brani ne delo koje je počinjeno, već ćoveka koji je vrlo često unapred osuđen od javnosti. 

Novi slučajevi vode nas kroz sedamdeset i osamdesete  godine prošlog veka i  u nove životne drame aktera tadašnjih velikih sudskih procesa.  

“Gledaoci će moći da uživaju u deset novih uzbudljivih epizoda. Ostali smo dosledni istinitim pričama naših čuvenih advokata. Naravno, radimo inspirisani njihovim knjigama, sačuvanim predmetima. Ostali smo verni i običnim ljudima. I dalje pratimo priče običnih ljudi koji su posrnuli u životu, koji su izgubili tlo pod nogama i učinili nezamislivo. Jedan trenutak, jedan događaj koji prebriše čitav život. A ono što od njega ostane, preuzimaju branioci” – naglašava Jelena Svetličić, kreator serije. 

 

Pored Veljka Guberine koga tumači Nenad Jezdić i Filote File koga tumači Tihomir Stanić, treća sezona nam donosi priče velikih i čuvenih advokata poput Branislava Tapuškovića (Nebojša Milovanović), Josipa Muselimovića (Ljubiša Savanović), Borislava Ignatovića (Bojan Žirović)… 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I ovaj serijal najvećim delom  se snima u opštini Ub. Ekipa će posetiti Taru, Mostar i druge lokacije. Poćetak emitovanja treće sezone serije Branilac očekuje se u oktobru na RTS-u.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Najteže mi je bilo da prihvatim sebe (VIDEO)

Najteže mi je bilo da prihvatim sebe (VIDEO)

Siner lako sa Mahačom za polufinale

Siner lako sa Mahačom za polufinale