in

“ALEKSANDRA JE BILA PRIHVAĆENA, JA ODBAČEN” Majka i sin oči u oči poslije porodične drame! Dejan iznio šta ga je najviše boljelo

“ALEKSANDRA JE BILA PRIHVAĆENA, JA ODBAČEN” Majka i sin oči u oči poslije porodične drame! Dejan iznio šta ga je najviše boljelo
Slatka-Tajna.Eu

Dejan Dragojević, autor i voditelj svoje emisije “D-Cast”, u večerašnjem izdanju, ugostio je svoju majku Biljanu Dragojević, te su se prvi put oči u oči suočili pred kamerama.

Tom prilikom, oni su iznijeli sve o porodičnoj drami, s obzirom da par godina nisu imali kontakt. Biljana je takođe iznijela svoje mišljenje o bivšim snahama, patnji i bolu kroz koji je prolazila u tom periodu, te je sada iznijela sve detalje iz turbulentnog perioda.

-Ne može da ti bude dobra djevojka i žena, koja svjesno te odvaja od tvoje porodice koja je normalna.

-Ti, i to se kroz te roditeljske sastanke gdje sam ja dolazila četvrtkom, sam ja uvijek vidjela nekog novog tebe. Nekog ko ne liči na tebe. Nekog kome ne možeš prići, kome ne možeš ništa reći, ko je tako nezainteresovan. David je prišao, Aleksandra je prišla, drugačije je bila komunikacije same Aleksandre sa mnom i same te tvoje sa mnom – istakla je Biljana, aludirajući na Dejanovu bivšu ženu, Dalilu, koju je nazvala “zlom”.

Tad mi je bilo najgore
– Kad ti poslao voditeljki poruku. Tad mi je bilo najgore. Ja sam šokirana bila. Šta je trebalo? Evo ja ću sada biti voditelj. Dejane, pitanje za tebe: Šta si ti mislio u svojoj glavi kada si voditeljki poslao poruku? Ja sam bila gost, milioni gledaoca gledaju. Ti si poslao voditeljki poruku za mene. Kako je glasila poruka “kako sam ja tebe izbacila iz kuće, a primila sam neko tuđe dijete, Aleksandrina djevojčica, koju ja mnogo volim. Ja sam nju prihvatila, a tebe sam izbacila iz kuće i sada se ja tu nešto hvalim. Šta je tebi bilo u glavi da ti pošalješ za svoju mamu koja te rodila takvu poruku, kakva to ženska osoba može da ti okrene toliko glavu ili da se tim sam okreneš, da tako nešto pošalješ – pitala je Biljana svog sina.

Suočavanje
Dejan nije imao odgovor na njeno pitanje, ali je potvrdio da je on poslao poruku.

-Nekako to su bili trenuci gdje sam ja htio da ti mene pozoveš, pošalješ poruku. A na primjer ti si išla Davidu u emisiju i kao njemu pružiš podršku. U tom trenutku sam se ja osjećao kao odbačen u smislu, kao mama sada ide tamo Davidu, a meni ne može da pošalje poruku. Iako mi nismo tada pričali – dodao je Dejan.

Meni je generalno uvijek bilo krivo što je Aleksandra bila prihvaćena da bude tu u kući, a ja kao sin, ne. Aleksandra je sa Magdalenom, a ja nisam sa svojom ženom. Negdje je meni u tom trenutku bilo “koga primaš u kuću?” Opet, kada sve staviš na kantar, nije to bila neka velika medijska slika, kao u smislu razliku, predstavljanja jedne i druge, da bih ja bio odbačen, a neko bio prihvaćen. To je bilo nešto što je mene non-stop pujdalo, u smislu, ostavljen si – iznio je Dejan.

Cijelu emisiju pogledajte u prilogu ispod:

hypebih.ba/hypetv.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ukrajina poslije preokreta bukirala karte za Euro

Ukrajina poslije preokreta bukirala karte za Euro

Kakvu retoriku i sadržaj možemo očekivati u kampanji?

Kakvu retoriku i sadržaj možemo očekivati u kampanji?