in

Naida Bešlagić sa umre opisala momenat kad suze nije mogla zadržati

Naida Bešlagić sa umre opisala momenat kad suze nije mogla zadržati
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Naida Bešlagić, koja je nedavno objavila svoju pobjedu nad karcinomom, sada je otputovala na umru, sveti put muslimana, odakle dijeli svoje duboke emocije i iskustva s vjernicima putem svojih snimaka i slika. Njeno prisustvo na ovom svetom mjestu, koje je san svih muslimana, izaziva snažne emotivne reakcije.

U svojim objavama, Naida opisuje svoje trenutke blizine sa mezarom Allahovog Poslanika, alejhisselama. Dok se približava njegovom mezaru, preplavljuju je emocije, suze same teku, a srce joj je ispunjeno snažnim osjećajem poštovanja i ljubavi prema Allahovom Miljeniku. Iako je željela poslati salavat i selam, bilo je nemoguće zadržati emocije dok stoji pred mjestom gdje počiva Allahov Poslanik.

U svojim riječima, Naida dijeli osjećaj blizine sa Poslanikom, sallallahu alejhi ve sellem, ističući da se samo smrt nalazi između nas i susreta s voljenim Poslanikom. Njeni postovi odražavaju duboku duhovnost i vjeru koju je pronalazila kroz iskušenja koja je prolazila tokom bolesti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naida se prisjeća riječi Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, koji je rekao: “Ono što se nalazi između moje sobe i mog minbera je bašća od džennetskih bašći”, naglašavajući svetost mjesta na kojem se nalazi. Njena posjeta Meki i Medini postala je putovanje duše i potraga za duhovnom snagom i utjehom u vjeri.

Njen primjer hrabrosti i vjere u teškim trenucima inspirira mnoge, a njeni postovi sa umre podsjećaju nas na važnost duhovnosti i povezanosti s vjerskim vrijednostima u vremenima iskušenja. Naida Bešlagić nastavlja da dijeli svoje putovanje vjere s vjernicima, pružajući im nadu i inspiraciju svojom otvorenošću i iskrenošću.

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

smiješno pokušaj se ne nasmijati nemogući meme

smiješno pokušaj se ne nasmijati nemogući meme

Zvaničan početak rada: ASA Bolnica 06. aprila otvara vrata za svoje buduće pacijente

Zvaničan početak rada: ASA Bolnica 06. aprila otvara vrata za svoje buduće pacijente