in

ANEGDOTA MILANA MITROVIĆA I TOPALKA: Afteri nisu kao tad što su bili

ANEGDOTA MILANA MITROVIĆA I TOPALKA: Afteri nisu kao tad što su bili
Slatka-Tajna.Eu

Milan Mitrović je mnogo puta isticao da ga za učešće u „Zvezdama Granda“, ali i za kolege iz takmičenja vežu predivne uspomene.

Ipak, jednu noć koju je proveo u rodnoj Kuli nikada neće zaboraviti.

-Ovo moram da vam ispričam. Topalko je nastupao na jednom festivalu u Crvenki i poslije toga je došao kod mene. Sjedili smo do 5 ili 6 ujutru i sljedeći dan ja izlazim iz zgrade, počistio flaše i iznosio sam napolje smeće kad meni kaže komšinica ‘Dobar dan Milane, bilo veselo sinoć, a ti baš voliš Topalka?’ A ja njoj kažem volim, kako ne volim, kad ona meni “Sve njegove pjesme si puštao do jutra”- ispričao je Milan, a onda kroz smijeh nastavio:

-Kažem ja komšinici da je to Topalko uživo pjevao, ona žena ostala u šoku. Narednih nedelju dana je to pričala cijela ullica, kako je Toplako bio u njenoj zgradi i pjevao. Šteta što nije bilo drugo doba dana pa da čuju i ostali.

Mnogi pjevači često govore da su druženja na estradi ranije bila mnogo učestalija, a sa time se usaglasio i Milan Mitrović.

-After je na primjer u naše vrijeme imao neko drugačije značenje nego danas. U naše vrijeme, mislim nisam ja prestar i nisam ispao iz fazona, ali after je značio da mi svirku nastavljamo kod kuće. Družili smo se, pjevali do osam ujutru i bukvalno su komšije kucale da nam se zahvale na divnom buđenju- otkro je pjevač za Grand.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express / Grand.nova.rs)

The post ANEGDOTA MILANA MITROVIĆA I TOPALKA: Afteri nisu kao tad što su bili appeared first on Express.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pečeni krompir sa povrćem kao salata ili prilog

Pečeni krompir sa povrćem kao salata ili prilog

Projekti Vlade i UNICEF-a za djecu u deset zemalja vrijedni 3,5 mil. dolara

Projekti Vlade i UNICEF-a za djecu u deset zemalja vrijedni 3,5 mil. dolara