in

NOVI SASTAV HURRICANA: Imale smo veliki izazov na početku

NOVI SASTAV HURRICANA: Imale smo veliki izazov na početku
Slatka-Tajna.Eu

Jovana Radić, Miona Srećković i Sara Kuruma nove članice grupe „Hurricane“ pred Granovim kamerama su otvoreno govorile o karijeri, starom sastavu grupe i privatnom životu.

Grandova publika je već imala priliku da upozna mladu Mionu koja se prije nekoliko godina takmičila u našim emisijama, a sada je podijelila svoje iskustvo iz takmičenja „Zvezde Granda“.

-Bila sam u „Nekim novim klincima“, pa u „Zvezdama Granda“ i eto nisam tamo prošla, ali na pravdi Boga me je nešto čekalo, sada sam tu gdje jesam trenutno. Više ne živim u Parizu, sada sam već nekoliko mjeseci u Beogradu, inače je moje porijeklo iz Kruševca i Niša – rekla je Miona.

Jovana, je još jedna nova članica popularnog sastava, ali je ona već imala iskustvo od nekoliko godina koje je stekla u mladom sastavu ove grupe.

-Ja sam porijeklom iz Kraljeva, ali živim ovdje već od srednje škole, to je nekih pet godina već. Ja sam iz juniorske grupe sada došla u prvu postavu – kazala je ona za Grand.

Sara je sigurno najveće iznenađenje ove grupe, a ona za Grand priznaje da je svemirskim putem uspela da stigne do članstva u ovoj grupi.

-Porijeklom sam iz Gvineje, rođena sam u Beogradu, ja sam svemirskim putem došla ovdje.

Djevojke su se se zatim osvrnule na uspijeh koji su postigle Sanja, Ksenija i Ivana i otkrile da li su spremne da prevaziđu njihov rezultat.

–Nema tu da se prevažiđe šta, samo smo preuzele brend i nastavile već nešto što je bilo. Generalno smo imale veliki izazov na početku, ali smo ga lijepo i uspiješno prihvatile i nastavile – kažu one i otkrivaju da im je jednu od najpopularnih pjesama upravo za njih napisala Sanja.

-Tekst jedne pjesme radila je naša Sanja Vučić, a ta numera za sada ima preko dvadeset miliona pregleda.

(Express / Grand.nova.rs)

The post NOVI SASTAV HURRICANA: Imale smo veliki izazov na početku appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Na šta ukazuju bolovi u stomaku nakon menstruacije

Na šta ukazuju bolovi u stomaku nakon menstruacije

VIDEO: Rusi razorili Avdiivku, pogledajte ruševine grada

VIDEO: Rusi razorili Avdiivku, pogledajte ruševine grada