in

Evropski gigant koji se bori za ”živu glavu”

Evropski gigant koji se bori za ”živu glavu”
Slatka-Tajna.Eu
Evropski gigant koji se bori za ”živu glavu”

Na početku sezone niko nije mogao da pretpostavi da će Olimpik Lion poslije 17. kola, na kraju jesenje sezone, biti tik iznad zone ispadanja iz Lige 1, na poražavajućoj 15. poziciji. Samo 16 bodova iz 17 utakmica – najlošija je polusezona višedecenijskog francuskog i evropskog giganta, koji nikako da se vrati na pobjednički kolosijek.

Zbog očajnih rezultata Lion je prije mjesec dana smijenio trenera Fabija Grosa, a sada je odlučio da koliko-toliko pojača tim za proljećnu sezonu. Kako navode tamošnji mediji, klub je na dobrom putu da angažuje dvojicu brazilskih fudbalera, obojicu iz Botafoga, a to su golman Lukas Peri i defanzivac Adrijelson.

Obojica su na glasu u svijetu fudbala, za njihove usluge zainteresovani su još mnogi klubovi, ali u Brazilu ih nekako najviše vide u Lionu. Transfer bi mogao lako da bude realizovan, jer je Amerikanac Džon Tekster vlasnik oba kluba, pa je procjena da će obeštećenje za obojicu u paketu iznosti 20 miliona evra – preko veze.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, prethodnih dana se pisalo i da bi srpski fudbaler Nemanja Matić mogao da pojača Lion ove zime, iako je tek ljetos prešao iz Rome u Ren.

U šampionatu Francuske trenutno je zimska pauza, međutim klubovi su već okupili igrače s obzirom da većinu njih od ponedjeljka očekuju Kup utakmice, a od 14. januara i prvenstvene.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Likvidacija Hamasovog dužnosnika izazvala bijes na Bliskom istoku

Likvidacija Hamasovog dužnosnika izazvala bijes na Bliskom istoku

Puslica tortice

Puslica tortice