in

ZBOG RODITELJA PROMIJENILA IME: Ovo je kćerka Radeta Šerbedžije, bavi se muzikom

ZBOG RODITELJA PROMIJENILA IME: Ovo je kćerka Radeta Šerbedžije, bavi se muzikom
Slatka-Tajna.Eu

Mlada pjevačica Milica Šerbedžija pokušava da sakrije da je kćerka slavnih roditelja. Najmlađe dijete poznatog para odlučila je da sada u javnosti koristi ime Eliot Alma i to sve zbog roditelja.

Muzičarka je nasljednica Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički, a pred novogodišnje praznike progovorila je o novom albumu i svojoj odluci da postane Eliot Alma.

“Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je riječ o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga. Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme”, objasnila je Milica.

Milica ima 25 godina i završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i svoj prvi album snimila sa prijateljima, studentima te škole koju je osnovao Pol Makartni.

“Pojavio se nekoliko puta, ali nažalost nikad ga nisam vidjela. Propustila sam i dodjelu svoje diplome, na kojoj ih on sam predaje i rukuje se sa studentima”, ispričila je Milica.

O Lenki i Radetu šturo je govorila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Dok sam odrastala, prirodno je da mi je bila želja da impresioniram roditelje i dobijem njihovo odobravanje, kao što većina djece čini. Tako da je za mene bio veliki korak kada je došlo vrijeme da je moja muzika, baš kao i ja, počela da raste i čak postavljati granice prema njima. Postavljanje granica uvijek je teško, a Rade je imao mnogo toga da kaže o mom albumu kad sam ga prvi put snimila i prije nego što je bio gotov. Neke od njegovih savjeta sam poslušala, a neke nisam, i zbog toga mi je bilo još posebnije kada sam mu pokazala gotov proizvod”, otkrila je najmlađa članica umjetničke porodice za hrvatske medije.

(Express/Alo)

The post ZBOG RODITELJA PROMIJENILA IME: Ovo je kćerka Radeta Šerbedžije, bavi se muzikom appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Odlučeno šta će biti sa prekinutim nizozemskim derbijem

Odlučeno šta će biti sa prekinutim nizozemskim derbijem

Traženje komore fizioterapeuta o ukidanju pripravničkog staža neutemeljeno

Traženje komore fizioterapeuta o ukidanju pripravničkog staža neutemeljeno