in

Amira Medunjanin publici otkrila novu pjesmu

Amira Medunjanin publici otkrila novu pjesmu
Slatka-Tajna.Eu



Amira Medunjanin

Muzička diva Amira Medunjanin je uoči velikog koncerta u Areni Zagreb 8. juna publici poklonila novu pjesmu “Kada bi bila”. Tekst potpisuje Amer Čanković (Helem Nejse), glazbu Antonio Vrbički, dok s njim aranžman potpisuje Amira Medunjanin. Pjesma će se naći na njezinu novom albumu, a miks i master je radio Nikša Bratoš.

Prije nekoliko sedmica Amira je najavila goste za koncert naziva “Gdje pjesme nose ljudska lica” uz suradnju Simfonijskog orkestra HRT-a, pod ravnanjem maestra Jurice Petrača u Areni Zagreb 8. lipnja. Antonio Vrbički Amiru će pratiti na harmonici, Boško Jović na gitari, a Mario Rašić na basu. Osim njih, na pozornici će joj se pridružiti kantautorica Lu Jakelić i violinist Matej Mihaljević.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedna od najpoznatijih vokalnih solistica, čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku, publici će predstaviti tradicijske i autorske kompozicije iz bogate glazbene palete. Od prvog studijskog albuma “Rosa” iz 2003. godine, objavila je više od deset nosača zvuka i u prethodnih 20 godina dobila je mnoga priznanja diljem svijeta za promociju kulturne baštine. Također, za najbolju žensku vokalnu izvedbu i najbolji world music album dobitnica je nagrade Porin.







Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Švjontekova se plasirala u polufinale Rolan Garosa

Švjontekova se plasirala u polufinale Rolan Garosa

Zbog Đokovića izmislili novu riječ u tenisu (VIDEO)

Zbog Đokovića izmislili novu riječ u tenisu (VIDEO)