in

Sanela Hasić pokidala u šestom krugu

Sanela Hasić pokidala u šestom krugu
Slatka-Tajna.Eu

Sanela Hasić i Ena Radojičić odmjerile su snage u trećem duelu, a kao rivalke u mentorskim ulogama našle su se Ceca Ražnatović i Viki Miljković.

Sanela je večeras odabrala numere „Odvedi me srećo“ i „Spasi me samoće“, dok je konobarica odabrala pjesme „Idu mi idu“ i „Sanjam da sam s tobom“. Nastupima su podigle sve u studiju na noge, a žiri je na kraju dao svoj sud.

Cecina takmičarka je prošla dalje sa šest glasova, dok je Ena osvojila tri glasa, što je dovoljno da je ponovo gledamo u baražu.

Nakon toga žiri je obrazložio svoju odluku, a svako je dao neki komentar i pohvalu na račun obje takmičarke.

-Kandidatkinja broj jedan, bilo je sasvim dobro, bilo je malo sitnih propusta u vibratu, krajevima i frazama, ali generalno je to, to. Broj dva, u prvoj pjesmi si bila solidna, ali druga nikako. Teška je pjesma i lično sam je vježbala da bih je donijela na nekom nastupu pristojno – rekla je Snežana, dok se odmah nadovezala Ana:

-Draga moja Sanela, preslatka si i dobra, ali i dalje savjetujem ne više u visine, nema potrebe mila, ja to pričam od početka, ali me niko ne sluša. Biću uporna i dalje, ne tolike visine! Ena nisi bila u elementu i nisi bila raspoložena. Imaš ti neku foru, ali mora osmijeh i raspoloženje na scenu, pa bar na silu. Zaboravi probleme kada izađeš na scenu.

Bosanac je izneo niz kritika na račun večerašnjeg pjevanja obje takmičarke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Prva takmičarka, strofa prve pjesme nije valjala ništa, ali sam ti ja dao glas. Refreni su u drugoj pjesmi bili niski. Mislim da možeš ljepše i bolje, ovo je glas podstreka, ali sljedeći put pazi. Druga takmiačrka, prva pjesma i pomozi Bože, druga nije imala veze sa životom, mnogo fejlova koje ja ne moram sada da iznosim – dodao je Bosanac.

(Express/Grand.nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nije ni napustio klub kako treba, a već se zna ko će nositi broj sedam u Real Madridu

Nije ni napustio klub kako treba, a već se zna ko će nositi broj sedam u Real Madridu

Karakaš: Trenerska klinika Mostar izuzetno značajna za razmjenu znanja / Bljesak.info

Karakaš: Trenerska klinika Mostar izuzetno značajna za razmjenu znanja / Bljesak.info