in

GLUP SI, A PRAVIŠ SE PAMETAN: Žestoko udario po Perućici

GLUP SI, A PRAVIŠ SE PAMETAN: Žestoko udario po Perućici
Slatka-Tajna.Eu

Prije samo nekoliko dana popularni pjevač Ljuba Perućica govorio je poptuno otvoreno o estetskim korekcijama, ali i fizičkom izgledu.

Međutim jedna njegova izjava potpuno je izrevoltirala kolegu Mirka Gavrića koji nije ni malo štedio riječi kada je u pitanju Perućica.

-Ja volim da izgledam lijepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju ljepše, ali ne volim da pretjeram u obrađivanju pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Svakako se treba truditi da čovjek napreduje ali bez pretjerivanja. Ljudi prate naš životni stil, nije lijepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju- rekao je Perućica, nakon čega se oglasio Mirko.

-Na putu do kuće ulovim na portalu izjavu jednog, očigledno maloumnog pjevača koji kaže sljedeće: „Nije lijepo da imaš 200 kilograma ni izađeš na televiziju.“ Ne, momak. Nije lijepo da si glup, a praviš se pametan. Takođe kao javna ličnost treba da prihvatiš razlike u svakom smislu, a ne da budeš površan i ograničen. Uostalom, ovo bi trebalo da znaš jer si i ti „drugačiji“! – poručio je Mirko vidno izrevoltiran, a potom uputio podršku svim osobama koje imaju višak kilograma.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Podrška za sve debeljuce na planeti. Ja odlično znam sa čime se borite i kroz šta prolazite. I debeljuce su ljudi, i to sa velikim srcem i dušom. Trebalo je adekvatno tijelo za tu veličinu- dodao je Gavrić, a Ljuba se nakon njegove izjave nije oglašavao.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Porodila se Anđelka Prpić: Kćerki dala ime po ulozi u seriji koja je proslavila

Porodila se Anđelka Prpić: Kćerki dala ime po ulozi u seriji koja je proslavila

Hadžibegić objavio spisak, ima iznenađenja

Hadžibegić objavio spisak, ima iznenađenja