in

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka
Slatka-Tajna.Eu

Jedan od glavnih trendova u manikuri ovog će proljeća i ljeta biti veliki povratak minimalizmu. Nokti će izgledati nježnije i prirodnije, a najveći izazov bit će pronaći granicu između upečatljivosti i nenametljivosti.

Nokti će biti kraći, boje odmjerenije, a u prvi plan ćemo stavljati teksturu. Francuska manikura s funky twistom postat će još zanimljivija, a nijanse će se kretati od nježnih pa sve do divljih i avanturističkih.

Iako ne postoje tačno određeni trendovi kad govorimo o manikuri, društvene mreže i časopisi uvijek iznjedre primjerke koje jednostavno moramo isprobati.

Jedan od njih su mramorni nokti – jedna od najbrže prihvaćenih manikura koja spaja eleganciju, zaigranost i bezvremenski look.

@m_squared_nails Water marbling tutorial using @orlynails Sweet Retreat collection* *Received as PR but not paid/ obligated to post #sweetretreat #watermarblenailart #watermarblenails #watermarble #orlypr #tutorial #naturalnails ♬ Sunshine – WIRA

Baš zato stručnjaci smatraju da će mramorni nokti postati jedan od najtraženijih uzoraka u salonima širom svijeta, a posebno u vrijeme svadbi i drugih zabava koje će obilježiti ovo proljeće.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedna od najvećih prednosti mramorne manikure jest sloboda odabira – od hrabrih varijatni pa sve do onih suptilnijih, ovo će biti odličan izbor za situacije u kojima želite zablistati. Tehnika je vrlo jednostavna i možete ih napraviti i sami kod kuće.

U nastavku pročitajte kako da u nekoliko minuta napravite mramorne nokte, a u galeriji na početku teksta pronađite inspiraciju.

 

  1. Pripremite nokte. Dobro obrišite nokte kako biste stvorili čistu podlogu za mramorni uzorak, i nježno turpijom skinite jedan sloj nokta s gornje strane.
  2. U čašu sipajte vodu. Voda ne smije biti previše hladna kako se lak ne bi stvrdnuo. Par kapljica laka ( boje možete kombinirati) sipajte u vodu.
  3. Čačkalicom promiješajte lakove kako biste dobili mramorni look. Morate biti jako brzi kako se lak ne bi osušio.
  4. Kad ste dobili željeni uzorak – vrijeme je za umakanje. Nokat umočite ravno u lak, pod uglom od 45 stepeni i brzo izvadite iz vode.
  5. Očistite prst acetonom, a na nokat nanesite prozirni, zaštitni lak. Svaki prst očistite odmah po završetku, nemojte svih 10 prstiju čistiti na kraju.

The post Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PA, IMAŠ LI MRVU STIDA? Anđelino obraćanje izazvalo bijes javnosti

PA, IMAŠ LI MRVU STIDA? Anđelino obraćanje izazvalo bijes javnosti

Navijač Boston Celticsa je nosio majicu sa šokantnim porukama

Navijač Boston Celticsa je nosio majicu sa šokantnim porukama