in

PA, IMAŠ LI MRVU STIDA? Anđelino obraćanje izazvalo bijes javnosti

PA, IMAŠ LI MRVU STIDA? Anđelino obraćanje izazvalo bijes javnosti
Slatka-Tajna.Eu

Anđela Đuričić ponovo je uspjela da navuče gnjev gledalaca na sebe, a ovoga puta čak i pojedinih zadrugarki.

Ona je čitav dan provela tako što je u bubicu govorila čitav spisak stvari koje su joj potrebne za boravak u “Zadruzi”, a u opisivanju je išla do najsitnijih detalja.

Osim što gotovo svake nedjelje sastavlja spiskove stvari koje naručuje, ona sada ima poseban razlog za tako nešto. Naime, Veliki šef će proslaviti svoj rođendan 31. maja, a Anđela je očigledno već počela da se priprema za glamuroznu žurku, pa se obratila svojim “Bungišima”.

– Molim vas da mi pošaljete za šefov rođendan, naravno do tada mora da stigne, neka crvena duga haljina sa perlicima, da ima šlic naprijed, da je duga pozadi i uska. Treba mi šejker za Zvezdana, i neki proteini pošto je počeo da trenira, čarapice za Zvezdana, kratke, crne, sive, bež, roler za skidanje dlačica sa garderobe, to mi je najosnovnije. E to mi je osnovno, a ovo haljinice, majičice šaljite slobodno, za haljinu nisam rekla samo da nije svila, ne volim taj materijal dugih haljina, u tome samo spavam. Pogledajte na mojim slikama od prošle godine iz finala… E da! Zaboravila sam, pukle su mi papuče, molim vas pošaljite mi i papuče, broj 39, samo da ne budu bijele, naravno ne mislim na neke drečave boje. Znate koje boje ja nosim. Pošaljite mi molim vas, pliz, pliz, pliz – govorila je Anđela u jednom dahu, dok su Aleksandra Nikolić i Šarmen Soraja sjedjele pored i čak nisu ni krile koliko su šokirane i užasnute njenim porudžbinama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-“Neka ti bogati tata posalje, je**o te on u to du*e bahato”, “Koliko se ona osilila! Samo traži i traži, a te budale samo šalju i šalju”, “Kuku! Šta žena naruči, pa imaš li stida imalo”, “Molim vas kraljevsku boju za kraljicu i Čarape za Zvezdana, jer ne pere noge i čarape ne peremo, već bacamo” – pojavila se lavina komentara na internetu.

(Express/sd.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odlučeno je, dobija trg u Grazu

Odlučeno je, dobija trg u Grazu

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka