in

JAVNO PRIZNALA: Nika Tošić otkrila šta stvarno misli o svojoj majci

JAVNO PRIZNALA: Nika Tošić otkrila šta stvarno misli o svojoj majci
Slatka-Tajna.Eu

Pop pjevačica Jelena Karleuša danas je na svom Instagram profilu objavila pismeni zadatak mlađe kćerke Nike Tošić.

Naime, nerijetko smo imali prilike da zavirimo i u njen dnevnik koji vodi i shvatimo koliko je Nika zapravo emotivna, a sada je pjevačica prepuna ponosa objavila pismeni zadatak svoje nasljednice.

-Ponosna sam na puno ljudi, ali najviše sam ponosna na svog heroja, a to je moja mama. Zahvalna sam što imam svoju mamu u mom životu. Ona je najveći heroj koga sam ikad upoznala. Sprema mi svaki dan doručak sa najukusnijim specijalitetima, uzima mi stvari koje sam najviše željela, ustaje zbog mene u sedam ujutru da bi me spremila za školu. Ponosna sam na moju mamu, snažniju osobu nisam upoznala, radi cijeli dan i nikada nije umorna da mi napravi večeru, da mi daje savjete i da pričamo satima. Kad porastem hoću da budem kao moja mama, vješta, mudra, pametna, duhovita i još mnogo toga. Isto sam ponosna na mamu što je jako uspješna u svom poslu, ponosna sam na nju za šta je sve postigla u životu.

-Volim te, mama, uvijek ćeš mi biti broj jedan u svemu. Ti si moj heroj i svi treba da se ugledaju na to – napisala je Nika u svom radu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Slučaj Delimustafić 50 puta ‘izmakao’ sudu

Slučaj Delimustafić 50 puta ‘izmakao’ sudu

ABA liga suspendovala direktora Partizana

ABA liga suspendovala direktora Partizana